Povezane vesti
Kida kao glumica, SAD želi da promeni znimanje! Nećete verovati šta Sofija želi da proba - krenula i na časove!
Mondo 10.05.2023
Sofija Rajović priznala da je krenula na časove pevanje, te da joj je želja da se oproba u svetu muzike. Sofija Rajović priznala da je krenula na časove pevanje, te da joj je želja da se oproba u svetu muzike. Domaća javnost upoznala je Sofiju… »
Glumica postaje pevačica! Sofija Rajović ima želju da snimi pesmu, a ide i na časove: Želim u kafani bolje da zvučim!
Kurir 10.05.2023
Sofija Rajović kaže da je imala želju da snimi pesmu u žanru koji peva Nina Badrić. Glumica koju smo u zavoleli u serijama "Vojna akademija", "Istine i laži", "Igra sudbine" i drugim, kaže da ide na časove pevanja da bi mogla što bolje da peva u… »
Glumica postaje i pevačica: Sofija Rajović otkriva: "Idem na časove pevanja, oduvek mi je bio san da snimim nešto"
Blic 10.05.2023
Lepa glumica Sofija Rajović koja je veliku popularnost stekla ulogom Senke Kokolj u seriji "Igra sudbine", priznala je da je počela da ide na časove pevanja. "Počela sam da idem na časove pevanja da bih u kafani mogla lepše da zvučim. Kažu da imam… »
Vesti dana »
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Dačić: Na Čukarici otkrivena 52 iregularna migranta svi su bili na jednoj adresi
Blic pre 4 satijoš 1 povezana