Povezane vesti
„Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno“: Miroslav Ilić otvoreno o novcu i zaradi
Nova 10.05.2023
Pevač ne voli da se hvali imovinom. Miroslav Ilić nedavno je proslavio 50 godina uspešne karijere, a za vreme koje je snimio desetine hitova. Shodno tome, ni pristojna zarada nije izostala, a Miroslav za razliku od pojedinih kolega ne želi da se hvali… »
"Potrebno mi je: 3.000 evra mesečno da preživim" Miroslav Ilić je ovako govorio o novcu: "Uvek je malo para"
Blic 10.05.2023
Slavni pevač Miroslav Ilić koji ima bogatu muzičku karijeru i brojne hitove, jednom prilikom je otkrio koliko mu je potrebno novca za mesec dana kako bi vodio pristojan život. - Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima… »
Vesti dana »

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 14 minutajoš 1 povezana

Oči u oči prvi put posle 7 godina? Tramp planira da se sastane sa Putinom početkom sledeće nedelje
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Šta je Marko Đurić rekao srpskim novinarima nakon sastanka sa Markom Rubijem u Vašingtonu?
Danas pre 14 minutajoš 2 povezane