Povezane vesti
Murinjo demantovao da na kraju sezone preuzima Pari Sen Žermen
Politika 10.05.2023
RIM – Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo (60) demantovao je da će na kraju sezone da preuzme Pari Sen Žermen, prenosi Skaj sport Italija. „Ako su zvali, nisu me pronašli”, rekao je Murinjo. Francuski mediji tvrde da će aktuelni trener PSŽ-a… »
Murinjova predstava: "PSŽ me zvao? Nisu me našli! Bajerovi igrači mogu i sa olimpijskim prvakom..."
Sportske.net 10.05.2023
Portugalski fudbalski stručnjak Žoze Murinjo (60) odbacio je stalne špekulacije oko preuzimanja trenerske uloge u redovima Pari Sen Žermena. "Ako su zvali, nisu me pronašli", rekao je trener Rome za Skaj Sport Italija. Francuski mediji navode kako… »
Urnebesno: Ovako je Žoze Murinjo reagovao kada je "otkriveno" da će biti novi trener Pari Sen Žermena
Večernje novosti 10.05.2023
PARI Sen Žermen i dalje sanja da osvoji Ligu šampiona, a ka ostvarenju tog sna mogao bi da ga povede trener koji zna kako se pokorava fudbalska Evropa, Žoze Murinjo. Tanjug/AP Tako bar glase vesti u pojedinim evropskim sportskim medijima, dok su neki… »
Ćabi Alonso ostaje na kormilu Bajera
Sport klub 10.05.2023
Ćabi Alonso će ostati glavni trener Bajer Leverkuzena i na kraju sezone, uprkos interesovanju vodećih evropskih klubova, uključujući Real Madrid i Totenhem, izjavio je sportski direktor "asširindžija" Zimon Rolfes. Rolfes je pre odlaska ekipe na… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 2 satajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane