Повезане вести

Шок сцена! Окршај у трамвају на Новом Београду! Плавуша села на старију жену, Не да јој да устане: "Ја да стојим не могу"…

Шок сцена! Окршај у трамвају на Новом Београду! Плавуша села на старију жену, Не да јој да устане: "Ја да стојим не могу"…

Курир 10.05.2023
У трамвају на Новом Београду данас се на линији 13 догодио инцидент између две жене због седишта у превозу. Наиме, на Инстаграм профилу "Мој_бео_град" објављен је шокантан снимак инцидента између девојке и једне старије госпође… »
Плавуша села на баку, јер је "боле ноге"! Освануо шок снимак из трамваја на Новом Београду (видео)

Плавуша села на баку, јер је "боле ноге"! Освануо шок снимак из трамваја на Новом Београду (видео)

Ало 10.05.2023
Освануо је сраман и шокантан снимак снимак који је забележила камера данас на Новом београду. "Линија 13 данас на Новом Београду око 16:47. Девојка села на баку и чекала да устане, јер је каже “боле ноге” - стоји у описну снимка… »
Девојка села госпођи у крило јер су је "болеле ноге": Несвакидашња свађа у београдском трамвају

Девојка села госпођи у крило јер су је "болеле ноге": Несвакидашња свађа у београдском трамвају

Телеграф 10.05.2023
На линији 13 данас на Новом Београду у 16.47 часова девојка је села у крило једне жене која је, како је рекла, боле ноге. Несвакидашња сцена одиглара се данас у трамвају 13 на Новом Београду када је девојка села у крило једној… »
Шок снимак из београдског трамваја, девојка села жени у крило: "боле ме ноге!" Људи згрожени - Боже, ово је срамота!

Шок снимак из београдског трамваја, девојка села жени у крило: "боле ме ноге!" Људи згрожени - Боже, ово је срамота!

Мондо 10.05.2023
Девојка је у трамвају у Београду села једној госпођи у крило и није хтела да устане. Девојка је у трамвају у Београду села једној госпођи у крило и није хтела да устане. Снимак из Београда који је освануо на друштвеним мрежама је… »

Вести дана »