Povezane vesti
Šok scena! Okršaj u tramvaju na Novom Beogradu! Plavuša sela na stariju ženu, Ne da joj da ustane: "Ja da stojim ne mogu"…
Kurir 10.05.2023
U tramvaju na Novom Beogradu danas se na liniji 13 dogodio incident između dve žene zbog sedišta u prevozu. Naime, na Instagram profilu "Moj_beo_grad" objavljen je šokantan snimak incidenta između devojke i jedne starije gospođe. - Linija 13 danas… »
Plavuša sela na baku, jer je "bole noge"! Osvanuo šok snimak iz tramvaja na Novom Beogradu (video)
Alo 10.05.2023
Osvanuo je sraman i šokantan snimak snimak koji je zabeležila kamera danas na Novom beogradu. "Linija 13 danas na Novom Beogradu oko 16:47. Devojka sela na baku i čekala da ustane, jer je kaže “bole noge” - stoji u opisnu snimka koji je objavljen… »
Devojka sela gospođi u krilo jer su je "bolele noge": Nesvakidašnja svađa u beogradskom tramvaju
Telegraf 10.05.2023
Na liniji 13 danas na Novom Beogradu u 16.47 časova devojka je sela u krilo jedne žene koja je, kako je rekla, bole noge. Nesvakidašnja scena odiglara se danas u tramvaju 13 na Novom Beogradu kada je devojka sela u krilo jednoj ženi jer je kako kaže… »
Šok snimak iz beogradskog tramvaja, devojka sela ženi u krilo: "bole me noge!" Ljudi zgroženi - Bože, ovo je sramota!
Mondo 10.05.2023
Devojka je u tramvaju u Beogradu sela jednoj gospođi u krilo i nije htela da ustane. Devojka je u tramvaju u Beogradu sela jednoj gospođi u krilo i nije htela da ustane. Snimak iz Beograda koji je osvanuo na društvenim mrežama je sve šokirao. Kako se… »
Vesti dana »
Rubio: Države koje kritikuju Trampov plan za Gazu treba da predlože šta uraditi i da se u to uključe
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Napad na inspektore u Aranđelovcu tokom kontrole neregistrovanog doma za stare
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Željko Obradović najavio duel sa Monakom: Oni koji nisu igrali u Bolonji treba da pomognu ekipi
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Glumci pozorišta u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu obustavljaju rad i stupaju u sedmodnevni štrajk
Blic pre 6 satijoš 1 povezana