Повезане вести
Скувала кафицу другарицама па их позвала да им саопшти срећне вести: Ми смо се помирили! Ђуричићева пресрећна: Свака би то…
Курир 11.05.2023
Анђела Ђуричић позвала је Милицу Веселиновић и Шармен Сорају Леони Алтман у госте у изолацију па им открила да се помирила са Звезданом Славнићем. Она не зна Шармен, ми смо у вези два дана, помирили смо се. Знате вас две, Алекс… »
Звездан жестоко спустио Анђелу: "Како то мислиш да смо се помирили и да смо у вези", ево како му је одговорила - оставио је у…
Блиц 10.05.2023
Анђела Ђуричић се недавно помирила са Звезданом Славнићем након низа скандала између њих двоје, а, по свему судећи, он не сматра њу својом девојком. - Људи не знају шта се дешава - казала је Анђела Ђуричић. - Не знамо ни ми… »
Анђела поставила ултиматум Звездану: Није могао да верује шта чује! Добила од њега хладан туш (видео)
Блиц 10.05.2023
Звездан Славнић трудио се данас да убеди Анђелу Ђуричић да неће више никад имати ништа емотивно са Мајом Маринковић, али да ће током емисија морати да комуницира са њом. Он је истакао да ће им се вероватно дешавати да добијају… »
Вести дана »

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 2 сатајош 1 повезана