Povezane vesti

Milan St. Protić: I moja ćerka je bila VII2 u „Ribnikaru“, teško mi je zaista

Milan St. Protić: I moja ćerka je bila VII2 u „Ribnikaru“, teško mi je zaista

N1 Info 11.05.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je za TV Nova S da je emotivno vezan za beogradsku osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" u kojoj se prošle srede desilo masovno ubistvo, kada je učenik K.K. (13) ubio osmoro đaka i školskog čuvara. St… »
„I moja ćerka je bila VII2, to je bila i njena razredna“: Milan St. Protić emotivno o tragediji u „Ribnikaru“

„I moja ćerka je bila VII2, to je bila i njena razredna“: Milan St. Protić emotivno o tragediji u „Ribnikaru“

Nova 11.05.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić gostovao je u jutarnjem programu "Probudi se" na televiziji Nova, gde je istakao i da je emotivno vezan za beogradsku osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" u kojoj se prošle srede desilo masovno ubistvo, kada je… »
Drama u Podgorici: Desetogodišnjak na Viber grupu poslao fotografiju pištolja i pretio drugarima

Drama u Podgorici: Desetogodišnjak na Viber grupu poslao fotografiju pištolja i pretio drugarima

Blic 11.05.2023
U OŠ "Radojica Perović" u Podgorici juče je došlo je do incidenta kada je jedan od učenika na Viber grupu poslao fotografiju pištolja i uputio pretnje učenicima. - Policija je odmah pozvala roditelje dečaka, koji su pristupili sa dečakom u… »
“Mog sina su našamarala dva druga” Ana Mihajlovski se oglasila o nasilju nad njenim detetom: “Ide u istu školu u kojoj…

“Mog sina su našamarala dva druga” Ana Mihajlovski se oglasila o nasilju nad njenim detetom: “Ide u istu školu u kojoj…

Blic 10.05.2023
Nedelju dana prošlo je od nezapamćene tragedije koja se dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak-ubica K.K. počinio masakr i tom prilikom ubio osam učenika i čuvara, a ranio još šestoro dece i nastavnicu. Na ovu temu niko… »
Student iz Splita pre pucnjave na Vračaru najavljivao masakr: Njegov jezivi plan otkrio FBI: Snimao se i najavljivao pokolj…

Student iz Splita pre pucnjave na Vračaru najavljivao masakr: Njegov jezivi plan otkrio FBI: Snimao se i najavljivao pokolj…

Blic 10.05.2023
Student (22) iz Splita je u pritvoru, jer je najavljivao masovna ubistva svojih kolega, a on je otkriven i uhapšen neposredno pre masovne pucnjave u OŠ "Vladislav Ribnikar", kada je učenik (13) te škole ubio osmoro vršnjaka i čuvara škole. Ovaj… »

Vesti dana »