Povezane vesti
Luk Blek otkrio čijoj poruci se najviše obradovao po prolasku u finale: Govorio o publici, pa priznao šta misli o gej…
Kurir 11.05.2023
Luk Blek, predstavnik Srbije na Evroviziji u Liverpulu, juče je oduševio publiku u Britaniji i plasirao se u finale poznatog takmičenja. Luk je otkrio šta ga je posebno oduševilo nakon pobede. - Baka mi je poslala poruku, a to je iznenađenje, jer… »
Hit objava osvanula na evrovizijskom tviteru posle nastupa luke blacka: Pokazali kakvi su carevi, ceo svet je ovo čitao
Mondo 11.05.2023
Luke Black će ponovo na scenu Evrovizije u subotu u finalnoj večeri, a da je pesma ušla u uši mnogima dokazuju društvene mreže. Luke Black će ponovo na scenu Evrovizije u subotu u finalnoj večeri, a da je pesma ušla u uši mnogima dokazuju… »
Urnebesna objava na zvaničnom profilu Evrovizije: Ovo što su napisali o našem predstavniku, nasmejalo je sve do suza (foto)
Kurir 11.05.2023
Naš ovogodišnji predstavnik na Evroviziji, Luk Blek, nastupio je treći po redu u prvoj polufinalnoj večeri Pesme Evrovizije i pesmom "Samo mi se spava" predstavio Srbiju na ovom takmičenju. On će pokušati da obezbedi našoj zemlji prolazak u… »
Srpske zastave u prvom planu: Luk Blek pokazao šta radi pred nastup u finalu Evrovizije, jedan detalj je posebno dirljiv…
Kurir 11.05.2023
Pre samog polufinala, našem predstavniku su predviđali 17. mesto na ovogodišnjoj "Evroviziji", a nakon što je prošao u finale na kladionicama je sada na 15. mestu, koje deli sa Hrvatskom. "Evrovizija" se ove godine održava u Liverpulu, a naš… »
Srbi ove godine predstavljaju dve države na Evroviziji: Jedna od njih je čak na 1. Mestu na kladionicama
Kurir 11.05.2023
Na ovogodišnjoj Evroviziji, pevačica Teodora Špirić predstavlja Austriju u Liverpulu. Salena i ona izvode numeru "Who The Hell Is Edgar?", a pesma im se odlično kotira na kladionicama takmičenja, pa im večeras, u drugom polufinalu, predviđaju prvo… »
Vesti dana »
Obradović: Ponosan sam kako smo se borili, zaslužili smo da pobedimo
Politika pre 2 satajoš 3 povezane
"Evropski lideri u strahu zbog Trampa": Brine ih da li će u istoj meri podržavati Ukrajinu! "Nepredvidiv je, nestabilan..."
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane
Putin: Rusko priznanje granica Ukrajine moguće tek nakon što ona izabere neutralnost
Blic pre 1 satjoš 2 povezane