Повезане вести

"За 3 месеца горе добијеш 15.000 евра": Александра Николић дели савете у Задрузи, испливао шок снимак - "Слушај ти мене"

"За 3 месеца горе добијеш 15.000 евра": Александра Николић дели савете у Задрузи, испливао шок снимак - "Слушај ти мене"

Мондо 11.05.2023
Испливао разговор из Задруге у којем Александра Николић дели савете задругарки како да брзо и лако дође до новца, као што је она некада. Испливао разговор из Задруге у којем Александра Николић дели савете задругарки како да брзо… »
"Спојим те са особом у Франкфурту, зарадиш: 15.000 евра за 3 месеца" Испливао шок снимак Александре Николић из ријалитија…

"Спојим те са особом у Франкфурту, зарадиш: 15.000 евра за 3 месеца" Испливао шок снимак Александре Николић из ријалитија…

Блиц 11.05.2023
Учесница "Задруге 6" Александра Николић причала је са учесницима ријалитија о зарађивању у иностранству, а многе су шокирали детаљи које је износила. - Јеси ти нормална, шта тражиш у Србији? Јао, каква си ти глупача! Слушај ти… »
Алекс нуди Шармен посао ескорт даме! Николићева убеђивала Сорају да ради ово, а од цифре ће вам се завртети у глави!

Алекс нуди Шармен посао ескорт даме! Николићева убеђивала Сорају да ради ово, а од цифре ће вам се завртети у глави!

Ало 11.05.2023
Шокантно. Учесница Задруге 6, Александра Николић, причала је са Шармен о зарађивању у иностранству, а многе су шокирали детаљи које је износила. -Јеси ти нормална, шта тражиш у Србији? Јао, каква си ти глупача! Слушај ти мене -… »

Вести дана »