Povezane vesti
Bizarna scena iz BG tramvaja: Zabolele je noge, pa sela nepoznatoj ženi u krilo
Nova 11.05.2023
Bizarna scena odigrala se navodno na liniji 13 prema Novom Beogradu, a snimak se širi mrežama. Na njemu vidimo plavokosu, doteranu devojku u visokim štiklama koja sedi starijoj ženi u krilu. Iz komunikacije shvatamo da je bole noge i ne može da… »
„Koja smo dijagnoza od nacije“: Ne znamo da li je ovaj snimak iz gradskog prevoza za smejanje ili za plakanje
City magazine 11.05.2023
U gradskom prevozu u Beogradu može se videti svašta, a juče je objavljen snimak o sukobu dve žene oko jednog sedišta za koji ne znamo da li je smešan ili tužan. Na Instagram profilu MOJ BEOGRAD objavljen je kratak snimak okršaja dve jedne koji je… »
"Gospođo, ja da stojim ne mogu": Ovakvu svađu u gradskom prevozu još niste videli: Plavuša na štiklama sela ženi u krilo…
Blic 10.05.2023
Borba za sedište u gradskom prevozu u Beogradu gotovo je svakodnevna, a jedna situacija iz tramvaja na liniji broj 13 danas je zapalila društvene mreže. Naime, kako je objavljeno na Instagram stranici "moj_beo_grad" devojka i žena ušle su u sukob… »
Vesti dana »
Uživo prvo okupljanje nakon tuče Skupština izglasala budžet: U sali obezbeđenje, ali ne i opozicija, Brnabić govorila o snajperistina na zgradi parlamenta (video)
Blic pre 22 minutajoš 51 povezana
Primirje između Izraela i Hezbolaha se izgleda poštuje, Libanci se vraćaju u domove na jugu
Glas Amerike pre 39 minutajoš 38 povezanih
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 45 minutajoš 18 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Radio sto plus pre 21 minutajoš 9 povezanih