Povezane vesti

Bizarna scena iz BG tramvaja: Zabolele je noge, pa sela nepoznatoj ženi u krilo

Bizarna scena iz BG tramvaja: Zabolele je noge, pa sela nepoznatoj ženi u krilo

Nova 11.05.2023
Bizarna scena odigrala se navodno na liniji 13 prema Novom Beogradu, a snimak se širi mrežama. Na njemu vidimo plavokosu, doteranu devojku u visokim štiklama koja sedi starijoj ženi u krilu. Iz komunikacije shvatamo da je bole noge i ne može da… »
„Koja smo dijagnoza od nacije“: Ne znamo da li je ovaj snimak iz gradskog prevoza za smejanje ili za plakanje

„Koja smo dijagnoza od nacije“: Ne znamo da li je ovaj snimak iz gradskog prevoza za smejanje ili za plakanje

City magazine 11.05.2023
U gradskom prevozu u Beogradu može se videti svašta, a juče je objavljen snimak o sukobu dve žene oko jednog sedišta za koji ne znamo da li je smešan ili tužan. Na Instagram profilu MOJ BEOGRAD objavljen je kratak snimak okršaja dve jedne koji je… »
"Gospođo, ja da stojim ne mogu": Ovakvu svađu u gradskom prevozu još niste videli: Plavuša na štiklama sela ženi u krilo…

"Gospođo, ja da stojim ne mogu": Ovakvu svađu u gradskom prevozu još niste videli: Plavuša na štiklama sela ženi u krilo…

Blic 10.05.2023
Borba za sedište u gradskom prevozu u Beogradu gotovo je svakodnevna, a jedna situacija iz tramvaja na liniji broj 13 danas je zapalila društvene mreže. Naime, kako je objavljeno na Instagram stranici "moj_beo_grad" devojka i žena ušle su u sukob… »

Vesti dana »