Povezane vesti

VIDEO Teška nesreća na Ibarskoj magistrali: Vozilo udarilo u kamion, poginuo vozač

Radio 021 11.05.2023
Muškarac star oko 40 godina nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali kada je automobilom marke "fiat" udario u parkirani kamion. Kako mediji nezvanično saznaju, saobraćajna nesreća dogodila se oko šest sati na… »

Detalji teškog udesa na Ibarskoj magistrali: Vozač (37) se zakucao u parkirani kamion, poginuo na licu mesta: Nije imao…

Blic 11.05.2023
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na Ibarskoj magistrali, poginuo je vozač "fiata" Dejan M. (37, koji je udario u parkirani kamion i stradao na licu mesta! Kako saznajemo, on nije koristio sigurnosni pojas. Saobraćajna nesreća se… »

Nesreća na Ibarskoj magistrali, jedna osoba poginula

RTS 11.05.2023
Jedna osoba izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se oko 6 sati dogodila na Ibarskoj magistrali, u mestu Veliki Borak. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila kada je vozilo izletelo s puta i udarilo u stablo. Vozač je… »

Automobil podleteo pod kamion na Ibarskoj magistrali, ima poginulih

N1 Info 11.05.2023
Jedna osoba izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se oko šest sati dogodila na Ibarskoj magistrali u mestu Veliki Borak. Na snimku koji je objavljen na instagram stranici 192, vidi se da je automobil podleteo pod kamion celim prednjim delom… »

Nesreća na Ibarskoj magistrali, jedna osoba poginula

Novi magazin 11.05.2023
Jedna osoba izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se oko šest sati dogodila na Ibarskoj magistrali, u mestu Veliki Borak, javlja RTS. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila kada je vozilo izletelo sa puta i udarilo u… »

Poginula jedna osoba u udesu na Ibarskoj: Teška saobraćajna nesreća u Vrbovnu

Blic 11.05.2023
Jedna osoba izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se oko 6 sati dogodila na Ibarskoj magistrali, u mestu Vrbovno. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, automobil marke "Fiat" išao je prema Čačku kada je izleteo sa puta i udario u drugo… »

Stravična nesreća na Ibarskoj magistrali: Poginuo vozač VIDEO

B92 11.05.2023
Jedna osoba izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se oko 6 sati dogodila na Ibarskoj magistrali, u mestu Veliki Borak. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila kada je vozilo izletelo sa puta i udarilo u stablo. Vozač je… »

Prvi snimak teške saobraćajke na Ibarskoj: Automobil podleteo pod kamion, vozač stradao na mestu

Kurir 11.05.2023
U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Ibarskoj magistrali stradao je muškarac star oko 40 godina, kada je automobilom marke "fiat" udario u parkirani kamion. Kako je objavljeno na Instagram stranici 192_rs, strahuje se da ima stradalih, a na terenu… »

Automobil podleteo pod kamion, vozilo smrskano od siline udara: Teška nesreća na Ibarskoj, vozač poginuo na licu mesta

Mondo 11.05.2023
Jutros oko 6 sati došlo je do teške nesreće na Ibarskoj magistrali, a život je izgubio muškarac star oko 40 godina. Jutros oko 6 sati došlo je do teške nesreće na Ibarskoj magistrali, a život je izgubio muškarac star oko 40 godina. Na Ibarskoj… »

Teška nesreća na Ibarskoj magistrali: Jedna osoba poginula

Telegraf 11.05.2023
Uviđaj je u toku, zastoja u saobraćaju nema. Jedna osoba izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se oko 6 sati dogodila na Ibarskoj magistrali, u mestu Veliki Borak., prenosi RTS. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila… »

Vesti dana »