Povezane vesti
Ništa novo nema, sve po starom ide - Zorana i Damir do srebra na Svetskom kupu (foto)
Sportski žurnal 11.05.2023
Danas je održano i takmičenje miks parova puškom, naša dva para nisu uspela da se domognu odličja. Pesma Ane Bekute mogla bi da postane himna Zorane i Damira, naravno malo prerađena. „Ništa novo nema, sve po starom ide, još ih moje na postolju vide“… »
Srebro za miks Arunović – Mikec vazdušnim pištoljem na SK
Sport klub 11.05.2023
Srpski strelci Zorana Arunović i Damir Mikec osvojili su srebrnu medalju u takmičenju mešovitih parova vazdušnim pištoljem na Svetskom prvenstvu u Bakuu. U meču za zlato srpski par izgubio je od indijskog para Divije Tadigol Subarahu i Sarabjota Singa sa… »
Srebro za miks Arunović – Mikec vazdušnim pištoljem na SK
Sport klub 11.05.2023
Srpski strelci Zorana Arunović i Damir Mikec osvojili su srebrnu medalju u takmičenju mešovitih parova vazdušnim pištoljem na Svetskom prvenstvu u Bakuu. Pročitaj više Komentari Vaš komentar Ime… »
Vesti dana »

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Upravo na Blic TV (video) "drago mi je što do sada nisam postala majka" Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 26 minutajoš 2 povezane

"Dokle god imaju uz sebe: Ameriku..." Šta će doneti zapadno priznanje Palestine? Izrael besni, oglasili se stručnjaci: "ovo nije moguće"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 2 satajoš 1 povezana