Повезане вести

"Тешко је време, али на Маракани хоћемо да им улепшамо" Урош зове навијаче на Звезду: Наравно да нам није лако...

"Тешко је време, али на Маракани хоћемо да им улепшамо" Урош зове навијаче на Звезду: Наравно да нам није лако...

Мондо 11.05.2023
У данима великих трагедија, у којима нацији није много стало до спорта, у Звезди разумеју ту чињеницу и надају се да ће улепшати звездашима суботње вече на "Маракани" У данима великих трагедија, у којима нацији није много стало… »
Урош Спајић позива навијаче на прославу титуле: Надам се да ће Звездаши напунити "Маракану" 28. маја

Урош Спајић позива навијаче на прославу титуле: Надам се да ће Звездаши напунити "Маракану" 28. маја

Еуроневс 11.05.2023
Дефанзивац Црвене звезде Урош Спајић изјавио је за сајт клуба да му је драго што је по други пут обукао "црвено-бели" дрес, као и да верује да ће навијачи за прославу титуле 28. маја испунити Маракану. Фудбалери Црвене звезде су… »
Спајић: "Верујем да ће звездаши испунити Маракану у суботу"

Спајић: "Верујем да ће звездаши испунити Маракану у суботу"

Спортске.нет 11.05.2023
Штопер Црвене звезде Урош Спајић вратио се на терен после тешке повреде и дебитовао у другом мандату за црвено-беле. О томе какав је осећај вратити се кући, колико се ужелео играња на Маракани и навијача говорио је за клупски… »
Спајић: Осетио сам од првог тренутка конекцију између навијача и мене

Спајић: Осетио сам од првог тренутка конекцију између навијача и мене

Спортски журнал 11.05.2023
Верујем да ће звездаши испунити Маракану 28. маја. Дефанзивац Црвене звезде Урош Спајић изјавио је да му је драго што је по други пут обукао црвено-бели дрес, као и да верује да ће навијачи за прославу титуле 28. маја испунити… »
Спајић: Све је на вишем нивоу у односу на иностранство

Спајић: Све је на вишем нивоу у односу на иностранство

Спорт клуб 11.05.2023
Дефанзивац Црвене звезде Урош Спајић изјавио је за сајт клуба да му је драго што је по други пут обукао "црвено-бели" дрес, као и да верује да ће навијачи за прославу титуле 28. маја испунити Маракану. Прочитај више Коментари Ваш… »

Вести дана »