Povezane vesti
Kitovi ubice u vodama Dubaija, turisti uspaničeni! Izdato upozorenje, neki hoteli zatvorili i pristup plažama! (video)
Mondo 11.05.2023
Orke su se pojavile kod obale Abu Dabija, a neki hoteli su zatvorili svoje plaže. Orke su se pojavile kod obale Abu Dabija, a neki hoteli su zatvorili svoje plaže. Par orki je primećen kod obale Abu Dabija, izdali su upozorenje zvaničnici Emirata… »
Panika među turistima! Kitovi ubice u vodama Dubaija, izdato hitno upozorenje: Nekoliko hotela zatvorilo pristup svojim…
Kurir 11.05.2023
Zvaničnici Emirata izdali su upozorenje u sredu nakon što je par orki, poznatih i kao kitovi ubice, primećen kod obale Abu Dabija. Video snimci koji kruže internetom pokazuju trenutak kada je grupa ribara primetila kitove kako plivaju u okeanu… »
Vesti dana »
Izrael ubio 11 ljudi u Libanu, Hezbollah napao izraelski položaj
Al Jazeera pre 1 satjoš 15 povezanih
Dečko je trudnu prevario u "Eliti", ona promenila ime bebi: "Možda se i porodim pred kamerama, ko zna"
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
Sednica Skupštine Novog Sada – jedina tačka razrešenje Milana Đurića
Novi magazin pre 1 satjoš 7 povezanih
"Danas imam težak dan u Briselu": Vučić na prvoj konferenciji "Dostojanstvo": Očekuju me razgovori sa svim novopostavljenim EU zvaničnicima (video)
Blic pre 6 minutajoš 9 povezanih
"Jedino mi je ključ od golfa ostao": Prvo oglašavanje Jodžira nakon što mu je spaljen auto
Mondo pre 36 minutajoš 10 povezanih