Povezane vesti
Uhapšena Suzan Sarandon: Slavna holivudska glumica privedena nakon učešća u protestu (FOTO)
Nova 11.05.2023
Holivudska glumica Suzan Sarandon privedena je kao jedna od akterki na protestu u Kapitolu države Njujork. Protest je organizovan u znak podrške radnika restorana, prenosi „People“. Naime, zakonodavci države Njujork planiraju da povećaju minimalnu platu… »
Uhapšena čuvena holivudska glumica! Bila u centru skandala zbog Novaka Đokovića - vređala ga, pa se javno izvinjavala
Mondo 11.05.2023
Suzan Sarandon našla se iza rešetaka zbog učešća na protestu na kojem je pre hapšenja držala govor, a pojavila se i fotorafija njenog privođenja. Suzan Sarandon našla se iza rešetaka zbog učešća na protestu na kojem je pre hapšenja držala govor, a… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 4 satijoš 35 povezanih
(Foto/video) Artemis II poleteo: NASA poslala ljude ka Mesecu prvi put posle više od 50 godina
Newsmax Balkans pre 28 minutajoš 52 povezane
Analitičari za Euronews Srbija: Da li Bliski istok očekuje (de)eskalaciju sukoba?
Euronews pre 43 minutajoš 56 povezanih