Повезане вести
"Бринем се да се то не деси и у мојој школи": Деца у саставима открила бол и страх након трагедије на Врачару
Телеграф 11.05.2023
Састав је објавила мама деветогодишње девојчице. Неки основци добили су ових дана од својих учитеља да на часу напишу састав. Вероватно и као начин да кажу своје мишљење о масакру који се десио у школи на Врачару. Начин да ми… »
Стигли смо дотле да се деца плаше за животе! Речи девојчице (9) потресле Србију - Бојим се да се не деси у мојој школи
Мондо 11.05.2023
Чини се да бројна деца широм Србије страхују да би масакр могао да се догоди и у њиховој школи. Чини се да бројна деца широм Србије страхују да би масакр могао да се догоди и у њиховој школи. Масакр у ОШ "Владислав Рибникар" на… »
"Тужна сам, бринем да се то не деси у мојој школи, а брине ме и члан породице": Девојчица писала састав о масакру, ово боли
Курир 11.05.2023
Од масакра у Основној школи “ Владислав Рибникар” прошло је осам дана, а у многим школама фокус није на настави, већ раду са децом у превазилажењу траума које деца имају. Нека ђаци се боје да се иста ствар не догоди у школама, а… »
Вести дана »
Нема најаве састанка Путина и Трампа до краја године: Песков открива шта кочи разговоре
Дневник пре 39 минутајош 25 повезаних
Невероватан призор, дуги редови за легализацију: Првог дана захтев поднело 19.000 грађана ФОТО
Б92 пре 9 минутајош 19 повезаних
Двоструко убиство у Никшићу, у стану пронађена тела жене и мушкарца
Н1 Инфо пре 49 минутајош 17 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 2 сатајош 15 повезаних
ВИДЕО НБА има новог бисера: Трипл-дабл у стилу Јокића за историју, ово се ретко виђа
Нова пре 29 минутајош 16 повезаних