Повезане вести

"Бринем се да се то не деси и у мојој школи": Деца у саставима открила бол и страх након трагедије на Врачару

"Бринем се да се то не деси и у мојој школи": Деца у саставима открила бол и страх након трагедије на Врачару

Телеграф 11.05.2023
Састав је објавила мама деветогодишње девојчице. Неки основци добили су ових дана од својих учитеља да на часу напишу састав. Вероватно и као начин да кажу своје мишљење о масакру који се десио у школи на Врачару. Начин да ми… »
Стигли смо дотле да се деца плаше за животе! Речи девојчице (9) потресле Србију - Бојим се да се не деси у мојој школи

Стигли смо дотле да се деца плаше за животе! Речи девојчице (9) потресле Србију - Бојим се да се не деси у мојој школи

Мондо 11.05.2023
Чини се да бројна деца широм Србије страхују да би масакр могао да се догоди и у њиховој школи. Чини се да бројна деца широм Србије страхују да би масакр могао да се догоди и у њиховој школи. Масакр у ОШ "Владислав Рибникар" на… »
"Тужна сам, бринем да се то не деси у мојој школи, а брине ме и члан породице": Девојчица писала састав о масакру, ово боли

"Тужна сам, бринем да се то не деси у мојој школи, а брине ме и члан породице": Девојчица писала састав о масакру, ово боли

Курир 11.05.2023
Од масакра у Основној школи “ Владислав Рибникар” прошло је осам дана, а у многим школама фокус није на настави, већ раду са децом у превазилажењу траума које деца имају. Нека ђаци се боје да се иста ствар не догоди у школама, а… »

Вести дана »