Povezane vesti

Francuska televizija bila u poseti "ribnikaru" 2 meseca pre masakra: Novinari snimali prilog o najboljim đacima

Francuska televizija bila u poseti "ribnikaru" 2 meseca pre masakra: Novinari snimali prilog o najboljim đacima

Mondo 11.05.2023
Francuska televizijska stanica "TV 5 MOND" bila je početkom marta u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u kojoj se u sredu 3. maja desio nezapamćeni masakr kada je jedan učenik (13) ubio devet osoba. Francuska televizijska stanica "TV 5 MOND" bila je… »
"Svi su vrištali, uplašio sam se za mlađu sestru"! Ispovest učenika o masakru u školi na Vračaru: Sakrili smo se u…

"Svi su vrištali, uplašio sam se za mlađu sestru"! Ispovest učenika o masakru u školi na Vračaru: Sakrili smo se u…

Mondo 11.05.2023
Učenik škole "Vladislav Ribnikar" otkrio je šta mu je prolazilo kroz glavu kada je počeo napad u kojem je dečak ubio osmoro učenika i školskog čuvara. Učenik škole "Vladislav Ribnikar" otkrio je šta mu je prolazilo kroz glavu kada je počeo… »
"Čuli smo pucnjeve i decu kako vrište": Ispovest đaka koji je jurio po hodnicima "Ribnikara" da nađe sestru

"Čuli smo pucnjeve i decu kako vrište": Ispovest đaka koji je jurio po hodnicima "Ribnikara" da nađe sestru

Telegraf 11.05.2023
Sve se dogodilo veoma brzo, a jedino što je ovom dečaku bilo na umu sve vreme bila je njegova mlađa sestra. U OŠ "Vladislav Ribnikar" dogodila se stravična pucnjava u kojoj je devet osoba, među kojima je osmoro dece, stradalo, kada je dečak ubica… »
Van sebe od tuge i potpuno slomljen Zoran Kesić se obratio naciji saopštenjem: Dužan sam da vas obavestim...

Van sebe od tuge i potpuno slomljen Zoran Kesić se obratio naciji saopštenjem: Dužan sam da vas obavestim...

Story 11.05.2023
Stravična tragedija koja se dogodila 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je četrnaestogodišnji dečak došao naoružan u školu i ubio radnika obezbeđenja i osmoro dečice uznemirila je Srbiju, region, ali i svet. Prošlo… »

Vesti dana »