Повезане вести

"Сви су вриштали, уплашио сам се за млађу сестру"! Исповест ученика о масакру у школи на Врачару: Сакрили смо се у ћошку…

"Сви су вриштали, уплашио сам се за млађу сестру"! Исповест ученика о масакру у школи на Врачару: Сакрили смо се у ћошку…

Мондо 11.05.2023
Ученик школе "Владислав Рибникар" открио је шта му је пролазило кроз главу када је почео напад у којем је дечак убио осморо ученика и школског чувара. Ученик школе "Владислав Рибникар" открио је шта му је пролазило кроз главу… »
Француска телевизија била у посети "рибникару" 2 месеца пре масакра: Новинари снимали прилог о најбољим ђацима

Француска телевизија била у посети "рибникару" 2 месеца пре масакра: Новинари снимали прилог о најбољим ђацима

Мондо 11.05.2023
Француска телевизијска станица "ТВ 5 МОНД" била је почетком марта у Основној школи "Владислав Рибникар" у којој се у среду 3. маја десио незапамћени масакр када је један ученик (13) убио девет особа. Француска телевизијска… »
"Чули смо пуцњеве и децу како вриште": Исповест ђака који је јурио по ходницима "Рибникара" да нађе сестру

"Чули смо пуцњеве и децу како вриште": Исповест ђака који је јурио по ходницима "Рибникара" да нађе сестру

Телеграф 11.05.2023
Све се догодило веома брзо, а једино што је овом дечаку било на уму све време била је његова млађа сестра. У ОШ "Владислав Рибникар" догодила се стравична пуцњава у којој је девет особа, међу којима је осморо деце, страдало… »
Ван себе од туге и потпуно сломљен Зоран Кесић се обратио нацији саопштењем: Дужан сам да вас обавестим...

Ван себе од туге и потпуно сломљен Зоран Кесић се обратио нацији саопштењем: Дужан сам да вас обавестим...

Стори 11.05.2023
Стравична трагедија која се догодила 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару, када је четрнаестогодишњи дечак дошао наоружан у школу и убио радника обезбеђења и осморо дечице узнемирила је Србију, регион, али и… »

Вести дана »