Повезане вести

Извинио се човек који је мислио да Јокић није МВП: Он је један од највећих свих времена

Извинио се човек који је мислио да Јокић није МВП: Он је један од највећих свих времена

Политика 12.05.2023
За најкориснијег играча регуларне сезоне ове године је проглашен центар Филаделфија севентисиксерса Џоел Ембид, док је српски кошаркаш Никола Јокић трку завршио на другом месту. Право гласа у одабиру МВП-ја НБА лиге имају… »
Марк Џексон се извинио јер није изабрао Јокића - Николу баш брига, на реду пливање!?

Марк Џексон се извинио јер није изабрао Јокића - Николу баш брига, на реду пливање!?

Спортске.нет 12.05.2023
Марк Џексон је признао грешку, након што није Јокића уврстио у МВП кандидате, због чега га је Чарлс Баркли назвао идиотом. "Погрешио сам са гласањем, извињавам се Денверу и Јокићу. Он није једии легитимно МВП кандидат који је… »
„Постоји једна будала…“: Чарлс Баркли о томе што Никола Јокић није МВП (ВИДЕО)

„Постоји једна будала…“: Чарлс Баркли о томе што Никола Јокић није МВП (ВИДЕО)

Данас 12.05.2023
Много прашине подигло се око чињенице да Марк Џексон, некадашњи НБА плејмејкер и тренер, није ставио Николу Јокића на једно од првих пет места када је гласао за најбољег играча лиге у сезони 2022/2023. Била је то једна од… »
Баркли о изостављању Јокића: Постоји једна будала…

Спорт клуб 12.05.2023
Много прашине подигло се око чињенице да Марк Џексон, некадашњи НБА плејмејкер и тренер, није ставио Николу Јокића на једно од првих пет места када је гласао за најбољег играча лиге у сезони 2022/2023. Прочитај више Коментари… »

Спорт клуб 12.05.2023
Много прашине подигло се око чињенице да Марк Џексон, некадашњи НБА плејмејкер и тренер, није ставио Николу Јокића на једно од првих пет места када је гласао за најбољег играча лиге у сезони 2022/2023. Била је то једна од… »
„Још једном се извињавам, направио сам грешку“: Џексон се извинио Јокићу

„Још једном се извињавам, направио сам грешку“: Џексон се извинио Јокићу

Данас 12.05.2023
Некадашњи НБА плејмејкер и тренер Марк Џексон већ дуго ради у медијима и био је члан панела који је гласао за најкориснијег играча сезоне 2022/2023. Јавност се ускомешала када је постало јасно да Џексон није уврстио Николу… »
ВИДЕО Срамно оправдање, па извињење: Ругала му се Америка јер није дао глас Јокићу, сад пристао на најрадикалнију казну

ВИДЕО Срамно оправдање, па извињење: Ругала му се Америка јер није дао глас Јокићу, сад пристао на најрадикалнију казну

Нова 12.05.2023
Само један новинар није сматрао да је Никола Јокић један од пет најбољих играча у НБА лиги (додуше, и сама лига га је ставила у другу петорку, али смо сазнали то тек касније). Једино један човек није дао ниједан једини бод… »
Никола извини, погрешио сам: Осрамоћени Марк Џексон се извинио српском асу због гласања

Никола извини, погрешио сам: Осрамоћени Марк Џексон се извинио српском асу због гласања

Еуроневс 12.05.2023
Марк Џексон, некадашњи НБА ас, а једну сезону и играч Денвера, дошао је на стуб срама у Америци када се сазнало да консултат ЕСПН-а једини од 100 гласача није на списак од пет најбољих играча сезоне (Ембид, Адетокунбо, Тејтум… »
Џексон се извињава: Моја грешка, Јокић је великан!

Спорт клуб 12.05.2023
Некадашњи НБА плејмејкер и тренер Марк Џексон већ дуго ради у медијима и био је члан панела који је гласао за најкориснијег играча сезоне 2022/2023. Јавност се ускомешала када је постало јасно да Џексон није уврстио Николу… »

Спорт клуб 12.05.2023
Никола, извини, погрешио сам! Направио невероватну глупост, па се правдао: "Ако хоћете да ми одузмете глас, слободно..."

Никола, извини, погрешио сам! Направио невероватну глупост, па се правдао: "Ако хоћете да ми одузмете глас, слободно..."

Мондо 12.05.2023
Марк Џексон се извинио Николи Јокић због глупости коју је направио. Марк Џексон се извинио Николи Јокић због глупости коју је направио. Никола Јокић бриљира у НБА лиги, освојио је две МВП награде, био у конкуренцији за трећу… »

Вести дана »