Повезане вести
Мора да ми поклони прасеће печење и ролекс од 37.000 евра: Јована Јеремић опет шокира - Станови не, купила сам два!
Мондо 12.05.2023
Јована Јеремић поново удара на све оне који је критикују, а сада открива и да зна да испече прасеће печење, те да је интелигентна зато што одмалена баш то једе. Јована Јеремић поново удара на све оне који је критикују, а сада… »
"Обожавам прасеће печење, језик посебно": Јована Јеремић шокирала: "Мушкарац поред меса, мора да ми поклони и сат од 37.000…
Блиц 12.05.2023
Популарна водитељка признаје да као ћерка кафеџије зна да припреми прасеће печење и да ужива у њему. Како признаје највише воли да једе језик и образе, јер у њима има доста меса. - Обожавам печену прасећу главу, моји… »
Јована Јеремић поново шокира! Овако барата са прасећом главом и свињама, а ево шта је чини посебном: Прво поједем језик...…
Курир 12.05.2023
Популарна водитељка признаје да као ћерка кафеџије зна да припреми прасеће печење и истранжира свињу. У разговору за домаће медије Јована Јеремић наводи да радо једе прасећи језик и мозак и да јој то у једном сегменту њене… »
Вести дана »
Вучић на ГЛОБСЕЦ форуму: Ово су три опције за НИС; 15. јануар крајњи рок ФОТО
Б92 пре 15 минутајош 31 повезана
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично на Порталу отворених података - Од данас ови подаци јавно доступни
Екапија пре 50 минутајош 21 повезана
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 10 минутајош 31 повезана