Povezane vesti
Udaje se ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić: Anđela uskoro u venčanici - "Tužna sam, želela sam da bude u tajnosti"
Mondo 12.05.2023
Anđela Jovanović će uskoro reći "da" svom partneru Mihailu Dudašu, a na svadbu su pozvani samo članovi porodica i bliski prijatelji. Anđela Jovanović će uskoro reći "da" svom partneru Mihailu Dudašu, a na svadbu su pozvani samo članovi porodica i bliski… »
Udaje se ćerka Gagija Jovanovića i branke Pujić! Lepa Anđela staje na ludi kamen, ali je priznala jednu stvar: Tužna sam!
Kurir 12.05.2023
Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš posle 3 godine zakazali su svadbu za jun. Vest o slavlju drže u tajnosti, pa za svadbu znaju samo roditelji i najbliži prijatelji. Prema rečima izvora Blica, njih dvoje su odlučili da se venčaju jer su… »
Vesti dana »

Janković o javnoj raspravi o Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima: Svako ko je želeo da učestvuje imao vremena da se prijavi
Kurir pre 34 minutajoš 34 povezane

Otišao iz zvezde i odmah pokazao klasu! Andrej Đurić blista u dresu Malmea: Proglašen za igrača meča derbija protiv Kopenhagena, navijači ga već obožavaju...
Kurir pre 1 satjoš 43 povezane

Visoke Trampove carine stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
Danas pre 2 satajoš 53 povezane

Ceo svet očekuje sastanak Putina i Trampa! Evo kada će se to destiti
Pravda pre 45 minutajoš 28 povezanih