Povezane vesti
Udaje se ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić: Anđela uskoro u venčanici - "Tužna sam, želela sam da bude u tajnosti"
Mondo 12.05.2023
Anđela Jovanović će uskoro reći "da" svom partneru Mihailu Dudašu, a na svadbu su pozvani samo članovi porodica i bliski prijatelji. Anđela Jovanović će uskoro reći "da" svom partneru Mihailu Dudašu, a na svadbu su pozvani samo članovi… »
Udaje se ćerka Gagija Jovanovića i branke Pujić! Lepa Anđela staje na ludi kamen, ali je priznala jednu stvar: Tužna sam!
Kurir 12.05.2023
Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš posle 3 godine zakazali su svadbu za jun. Vest o slavlju drže u tajnosti, pa za svadbu znaju samo roditelji i najbliži prijatelji. Prema rečima izvora Blica, njih dvoje su odlučili da se venčaju… »
Udaje se ćerka: Gagija Jovanovića i Branke Pujić! Buduća mlada Anđela poručuje: "Tužna sam, bliski ljudi su me…
Blic 12.05.2023
Jovanovićeva je za “Blic” potvrdila da staje na “ludi kamen” dok naš izvor otkriva da su njeni roditelji, Branka Pujić i Gagi emotivno primili ovu vest od jedinice, te ozareno iščekuju veliko slavlje. Nakon skoro tri godine veze, glumica… »
Vesti dana »
Glišić i Mesarović preuzimaju ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
RTV pre 19 minutajoš 3 povezane
uživo RAT U UKRAJINI Rusija u više talasa napala dronovima Kijev, uzbuna trajala više od pet sati
Euronews pre 31 minutajoš 3 povezane
Visoki zvaničnik Hamasa u Libanu: Podržaćemo primirje između Izraela i Hezbolaha
Blic pre 5 satijoš 4 povezane