Povezane vesti
Tejtum: Skromno rečeno, ja sam jedan od najboljih igrača na svetu
Politika 12.05.2023
FILADELFIJA – Košarkaš Bostona Džejson Tejtum izjavio je nakon utakmice sa Filadelfijom da smatra da je jedan od najboljih igrača na svetu, prenosi NBA TV. Košarkaši Bostona pobedili su na gostovanju ekipu Filadelfije 95:86 i tako izjednačili… »
Tejtum "skromno" ocenio da je među najboljim igračima sveta
Sportski žurnal 12.05.2023
Krilu Bostona ne manjka samopouzdanja posle trijumfa nad Filadelfijom 95:86 u seriji polufinala Istočne konferencije. Krilo Bostona Džejson Tejtum svrstao je sebe među najbolje igrače sveta posle pobede nad Filadelfijom u gostima. Kelti su pobedom… »
Tejtum skroman: Ja sam jedan od najboljih igrača na svetu
Sport klub 12.05.2023
Košarkaš Bostona Džejson Tejtum izjavio je nakon utakmice sa Filadelfijom da smatra da je jedan od najboljih igrača na svetu, prenosi NBA TV. Košarkaši Bostona pobedili su na gostovanju ekipu Filadelfije 95:86 i tako izjednačili broj pobeda u… »
Tejtum skroman: Ja sam jedan od najboljih igrača na svetu
Sport klub 12.05.2023
Košarkaš Bostona Džejson Tejtum izjavio je nakon utakmice sa Filadelfijom da smatra da je jedan od najboljih igrača na svetu, prenosi NBA TV. Pročitaj više Komentari Vaš komentar Ime… »
Vesti dana »
Vesiću određen pritvor do 30 dana: Oglasio se Viši sud u Novom Sadu, Jelena Tanasković dobila kućni pritvor
Kurir pre 2 satajoš 35 povezanih
Novi protesti širom Izraela, demonstranti zahtevaju povratak talaca
Politika pre 1 satjoš 27 povezanih