Povezane vesti
Tejtum: Skromno rečeno, ja sam jedan od najboljih igrača na svetu
Politika 12.05.2023
FILADELFIJA – Košarkaš Bostona Džejson Tejtum izjavio je nakon utakmice sa Filadelfijom da smatra da je jedan od najboljih igrača na svetu, prenosi NBA TV. Košarkaši Bostona pobedili su na gostovanju ekipu Filadelfije 95:86 i tako izjednačili broj pobeda… »
Tejtum skroman: Ja sam jedan od najboljih igrača na svetu
Sport klub 12.05.2023
Košarkaš Bostona Džejson Tejtum izjavio je nakon utakmice sa Filadelfijom da smatra da je jedan od najboljih igrača na svetu, prenosi NBA TV. Pročitaj više Komentari Vaš komentar Ime… »
Tejtum skroman: Ja sam jedan od najboljih igrača na svetu
Sport klub 12.05.2023
Košarkaš Bostona Džejson Tejtum izjavio je nakon utakmice sa Filadelfijom da smatra da je jedan od najboljih igrača na svetu, prenosi NBA TV. Košarkaši Bostona pobedili su na gostovanju ekipu Filadelfije 95:86 i tako izjednačili broj pobeda u seriji na… »
Vesti dana »

Prva sednica jesenjeg zasedanja – među tačkama dnevnog reda predlozi zakona o legalizaciji i izvršiteljima
RTS pre 39 minutajoš 60 povezanih

Policijska akcija u Nišu Dileri pali tokom prodaje droge slobode lišena dva muškarca
Dnevnik pre 1 satjoš 27 povezanih

"Nemam snage..." Šerif Konjević skrhan od tuge zbog smrti Halida Bešlića, ne može ni da govori od tuge
Kurir pre 1 satjoš 50 povezanih

Vanredno u ovom gradu Srbije, bez struje oko 20 odsto korisnika: Oglasio se predsednik Opštine
Telegraf pre 6 satijoš 13 povezanih

Američke sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra, pregovori ne daju rezultate
Serbian News Media pre 2 satajoš 25 povezanih