Повезане вести

Драма на криму: Настрадала 2 пилота руског јуришног хеликоптера Ми-28 Москва се хитно огласила (фото)

Драма на криму: Настрадала 2 пилота руског јуришног хеликоптера Ми-28 Москва се хитно огласила (фото)

Курир 12.05.2023
Хеликоптер руске војске Ми-28 срушио се данас у региону Џанкој на Криму. Министарство одбране је саопштило да су оба пилота погинула. Хеликоптер Ми-28 срушио се у 15.42 сати приликом извођења планираног тренажног лета у округу… »
Руска ПВО оборила дрон изнад Крима

Руска ПВО оборила дрон изнад Крима

Вести онлине 12.05.2023
Руска ПВО оборила је данас дрон изнад подручја западног Крима, саопштио је начелник те области под контролом Русије Сергеј Аксјонов. ”ПВО је оборила непријатељски дрон. Повређених и материјалне штете није било. Ситуација је под… »
Срушио се руски хеликоптер током тренажног лета на Криму: Погинула оба пилота

Срушио се руски хеликоптер током тренажног лета на Криму: Погинула оба пилота

Телеграф 12.05.2023
Узрок несреће је технички квар летелице. Двојица пилота руског хеликоптера Ми-28 погинула су данас када се тај хеликоптер срушио у току тренинг-лета на Криму. Лет је извођен без муниције, саопштило је руско Министарство одбране… »
Војни хеликоптер се срушио током тренажног лета на Криму, погинула двојица пилота ФОТО

Војни хеликоптер се срушио током тренажног лета на Криму, погинула двојица пилота ФОТО

Нова 12.05.2023
Данас се на полуострву Криму срушио руски војни хеликоптер Ми-28, при чему су погинула два пилота, известиле су руске новинске агенције позивајући се на министарство одбране. Министарство је навело како је највероватнији узрок… »
Расте тензија на криму! Сурвао се руски војни хеликоптер: Погинула 2 пилота, откривено шта је узрок несреће

Расте тензија на криму! Сурвао се руски војни хеликоптер: Погинула 2 пилота, откривено шта је узрок несреће

Мондо 12.05.2023
Руски војни хеликоптер Ми-28 се срушио на полуострво Крим. Руски војни хеликоптер Ми-28 се срушио на полуострво Крим. Данас се руски војни хеликоптер Ми-28 срушио на полуострво Крим, при чему су погинула два пилота, јавиле су… »
Руски војни хеликоптер срушио се током тренажног лета на Криму, погинули пилоти

Руски војни хеликоптер срушио се током тренажног лета на Криму, погинули пилоти

Н1 Инфо 12.05.2023
Руско министарство обране објавило је да се војни хеликоптер срушио током тренажног лета на Криму. Том приликом су погинула оба пилота, преноси ТАСС. Руско министарство обране истакло је да је прелиминарни узрок несреће квар… »

Вести дана »