Povezane vesti
Drama na krimu: Nastradala 2 pilota ruskog jurišnog helikoptera Mi-28 Moskva se hitno oglasila (foto)
Kurir 12.05.2023
Helikopter ruske vojske Mi-28 srušio se danas u regionu Džankoj na Кrimu. Ministarstvo odbrane je saopštilo da su oba pilota poginula. Helikopter Mi-28 srušio se u 15.42 sati prilikom izvođenja planiranog trenažnog leta u okrugu Džankoj u… »
Ruska PVO oborila dron iznad Krima
Vesti online 12.05.2023
Ruska PVO oborila je danas dron iznad područja zapadnog Krima, saopštio je načelnik te oblasti pod kontrolom Rusije Sergej Aksjonov. ”PVO je oborila neprijateljski dron. Povređenih i materijalne štete nije bilo. Situacija je pod kontrolom”… »
Srušio se ruski helikopter tokom trenažnog leta na Krimu: Poginula oba pilota
Telegraf 12.05.2023
Uzrok nesreće je tehnički kvar letelice. Dvojica pilota ruskog helikoptera Mi-28 poginula su danas kada se taj helikopter srušio u toku trening-leta na Krimu. Let je izvođen bez municije, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. Uzrok pada letelice… »
Vojni helikopter se srušio tokom trenažnog leta na Krimu, poginula dvojica pilota FOTO
Nova 12.05.2023
Danas se na poluostrvu Krimu srušio ruski vojni helikopter Mi-28, pri čemu su poginula dva pilota, izvestile su ruske novinske agencije pozivajući se na ministarstvo odbrane. Ministarstvo je navelo kako je najverovatniji uzrok nesreće kvar na opremi… »
Raste tenzija na krimu! Survao se ruski vojni helikopter: Poginula 2 pilota, otkriveno šta je uzrok nesreće
Mondo 12.05.2023
Ruski vojni helikopter Mi-28 se srušio na poluostrvo Krim. Ruski vojni helikopter Mi-28 se srušio na poluostrvo Krim. Danas se ruski vojni helikopter Mi-28 srušio na poluostrvo Krim, pri čemu su poginula dva pilota, javile su ruske novinske agencije… »
Ruski vojni helikopter srušio se tokom trenažnog leta na Krimu, poginuli piloti
N1 Info 12.05.2023
Rusko ministarstvo obrane objavilo je da se vojni helikopter srušio tokom trenažnog leta na Krimu. Tom prilikom su poginula oba pilota, prenosi TASS. Rusko ministarstvo obrane istaklo je da je preliminarni uzrok nesreće kvar opreme. Na mesto nesreće… »
Vesti dana »
Trump uspostavlja pritvorski centar u Guantanamu za 30.000 migranata
Al Jazeera pre 4 satijoš 3 povezane
Stotine zaposlenih u USAID otpušteno nakon Trampove odluke o zamrzavanju pomoći
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana
Skrajnuti Nemanja Radonjić se oglasio na Instagramu: Zvezda pobedila i bez njega, a ovo je njegova poruka
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane
AP: Vučić zaoštrio retoriku pošto ostavka premijera nije umirila demonstrante
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
Milojević: "Sve osim Zvezdine pobede bilo bi nepošteno, Mimović zaslužuje svu sreću"
Sportske.net pre 3 satajoš 3 povezane