Povezane vesti
Pala sam u vodu i počela da se davim! Naša glumica se setila traumatičnog događaja iz detinjstva, evo ko joj je spasio život!…
Kurir 12.05.2023
Glumica Jelisaveta Orašanin je svojevremeno ispričala o traumatičnom događaju iz svog života. Naime, kada je imala četiri godine, Jelisaveta se okliznula i upala u reku, gde je počela da se davi i potpuno izgubila svest. Na svu sreću, misteriozni… »
Jelisaveta Orašanin - volela bih da mi se javi čovek koji me je spasao! Upala sam u reku i počela da se davim, a onda...
Mondo 12.05.2023
Poznata srpska glumica ispričala je kako je upala u Dunav i počela da se davi. Tada joj je nepoznat čovek pritekao u pomoć. Poznata srpska glumica ispričala je kako je upala u Dunav i počela da se davi. Tada joj je nepoznat čovek pritekao u pomoć… »
Vesti dana »

Skupovi protiv blokada širom Srbije – u Čačku, Šapcu i Nišu policija razdvajala dve grupe; Vučić: Ljudi hoće stabilnost
RTS pre 17 minutajoš 34 povezane

Širom Srbije okupljanja građana protiv blokada, Vučić najavio "vreme odgovornosti" za sve koji su kršili zakon i obećao promene unutar sistema
RTV pre 17 minutajoš 26 povezanih

Luka Dončić – čovek koji stavi naciju na pleća i donese je u vrh evropske košarke: Slovenija u osam najboljih! Vlade đurović vratio pešića u realnost: Takvi izgovori nam ne trebaju!
Hot sport pre 17 minutajoš 36 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike selektora i šok u košarkaškoj javnosti
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 95 povezanih