Povezane vesti
„Srce mi lupa od sreće“: Srpski glumac se oglasio sa protesta „Srbija protiv nasilja“ FOTO
Nova 12.05.2023
Glumac Ammar Mešić jedan je od brojnih građana koji su se večeras okupili u Beogradu na protestu "Srbija protiv nasilja". On je nedavno privukao veliku pažnju oštrim pismom koje je uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a nakon što su se u… »
Glumac Ammar Mešić o protestu: Srce mi lupa k’o ludo od sreće
N1 Info 12.05.2023
Glumac Ammar Mešić objavio je na svom Instagram fotofrafiju sa protesta "Srbija protiv nasilja" koji se večeras održava u Beogradu. Ammar Mešić povodom protesta „Srbija protiv nasilja“ poručuje: „Bravo Beograde. Srce mi lupa k’o ludo od… »
Vesti dana »
Rhmz objavio najnovije upozorenje: Popaljeni meteoalarmi u skoro celoj Srbiji zbog 3 opasne pojave: Evo kada stiže otopljenje
Blic pre 36 minutajoš 17 povezanih
Vlada Srbije formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih
"Ubica prokleti, neka ga stave u kesu i bace" Niko ne zna gde će biti sahranjen monstrum sa Cetinja, ali meštani nisu krili šta misle
Kurir pre 12 minutajoš 20 povezanih
Mladić nastradao na putu između Inđije i Novog Slankamena, izgubio kontrolu i udario u drvo
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih