Повезане вести

Девојчица (9) из Београда упропастила производе У радњи, а кад су је ухватили... Потез мајке разбеснео продавце! Ово је још…

Девојчица (9) из Београда упропастила производе У радњи, а кад су је ухватили... Потез мајке разбеснео продавце! Ово је још…

Курир 13.05.2023
Откад се десио масакр у школи у Београду, стална тема на мрежама јесте понашање деце. Тако се прича о свим добрим, али и лошим примерима и свакодневнице. Једна жена на Твитеру је објавила каквом је инциденту присуствовала… »
"Мали гађа у зид, а мајка не реагује"! Радни састанак једне жене се претворио у пакао - "е, остави ме на миру, молим те"

"Мали гађа у зид, а мајка не реагује"! Радни састанак једне жене се претворио у пакао - "е, остави ме на миру, молим те"

Мондо 13.05.2023
Деца су у центру пажње након масакра у Основној школи "Владислав Рибникар", а људи на друштвеним мрежама износе ситуације у којима су се сусрели са неваспитаном децом и родитељима. Деца су у центру пажње након масакра у… »
Шта је било у глави дечака (13) убице из рибникара? Сумња се да му недостаје важна компонента личности

Шта је било у глави дечака (13) убице из рибникара? Сумња се да му недостаје важна компонента личности

Мондо 13.05.2023
Бура након вишеструког убиства у Основној школи "Владислав Рибникар" се не смирује, а познате су нове информације о дечаку (13) који је осумњичен за убиство девет особа. Бура након вишеструког убиства у Основној школи "Владислав… »
Мајка вришти на продавачицу, док се ћерка смеје! Жена сведочила инциденту у продавници - "Више ме ништа не чуди"

Мајка вришти на продавачицу, док се ћерка смеје! Жена сведочила инциденту у продавници - "Више ме ништа не чуди"

Мондо 13.05.2023
Деца и њихово понашање главна су тема након масакра у Основној школи "Владислав Рибникар", а једна жена је на свом "Твитер" налогу објавила каквом инциденту је присуствовала у једној продавници. Деца и њихово понашање главна… »
Полиција отворила компјутер дечака убице из рибникара! Његова претрага на интернету зачудила инспекторе

Полиција отворила компјутер дечака убице из рибникара! Његова претрага на интернету зачудила инспекторе

Мондо 13.05.2023
Дечак (13) који је осумњичен за убиство девет и рањавање седам особа у Основној школи "Владислав Рибникар" у среду 3. маја, свакодневно се на интернету информисао о највећим серијским убицама из целог света. Дечак (13) који је… »

Вести дана »