Повезане вести
Девојчица (9) из Београда упропастила производе У радњи, а кад су је ухватили... Потез мајке разбеснео продавце! Ово је још…
Курир 13.05.2023
Откад се десио масакр у школи у Београду, стална тема на мрежама јесте понашање деце. Тако се прича о свим добрим, али и лошим примерима и свакодневнице. Једна жена на Твитеру је објавила каквом је инциденту присуствовала… »
"Мали гађа у зид, а мајка не реагује"! Радни састанак једне жене се претворио у пакао - "е, остави ме на миру, молим те"
Мондо 13.05.2023
Деца су у центру пажње након масакра у Основној школи "Владислав Рибникар", а људи на друштвеним мрежама износе ситуације у којима су се сусрели са неваспитаном децом и родитељима. Деца су у центру пажње након масакра у… »
Шта је било у глави дечака (13) убице из рибникара? Сумња се да му недостаје важна компонента личности
Мондо 13.05.2023
Бура након вишеструког убиства у Основној школи "Владислав Рибникар" се не смирује, а познате су нове информације о дечаку (13) који је осумњичен за убиство девет особа. Бура након вишеструког убиства у Основној школи "Владислав… »
Мајка вришти на продавачицу, док се ћерка смеје! Жена сведочила инциденту у продавници - "Више ме ништа не чуди"
Мондо 13.05.2023
Деца и њихово понашање главна су тема након масакра у Основној школи "Владислав Рибникар", а једна жена је на свом "Твитер" налогу објавила каквом инциденту је присуствовала у једној продавници. Деца и њихово понашање главна… »
Полиција отворила компјутер дечака убице из рибникара! Његова претрага на интернету зачудила инспекторе
Мондо 13.05.2023
Дечак (13) који је осумњичен за убиство девет и рањавање седам особа у Основној школи "Владислав Рибникар" у среду 3. маја, свакодневно се на интернету информисао о највећим серијским убицама из целог света. Дечак (13) који је… »
Вести дана »
Русија покренула масовни напад на војна предузећа и енергетске објекте Украјине
РТВ пре 3 сатајош 28 повезаних
Временска прогноза за суботу, 6. децембар: Облачно са слабом кишом и ветром
Бета пре 4 сатијош 25 повезаних
Батлер је већ спреман за дерби: „Знам да су променили тренера и да нису у идеалној ситуацији!“
Хот спорт пре 1 сатјош 51 повезана
Мићовић: Србија у првих осам месеци увезла више бензина него у целој 2023. и 2024. години
Н1 Инфо пре 3 сатајош 21 повезана