Povezane vesti

"Požuri, nedostaješ mi": Marija Mikić iznenadila muža romantičnim gestom, a on se odmah pohvalio - sve puca od ljubavi!

"Požuri, nedostaješ mi": Marija Mikić iznenadila muža romantičnim gestom, a on se odmah pohvalio - sve puca od ljubavi!

Mondo 13.05.2023
Marija Mikić i Jovan Pantić često iznenađuju jedno drugo, a poruka kojom ga je pevačica oduševila odmah je završila na Instagramu. Marija Mikić i Jovan Pantić često iznenađuju jedno drugo, a poruka kojom ga je pevačica oduševila odmah je… »
"Požuri, nedostaješ mi": Marija Mikić ostavila poruku suprugu dok se kupao, on sve objavio javno

"Požuri, nedostaješ mi": Marija Mikić ostavila poruku suprugu dok se kupao, on sve objavio javno

Blic 13.05.2023
Pevačica Marija Mikić nedavno je na svet donela još jedno dete, sina Miliju, a u njihovom domu sreći nema kraja. Zaljubljeni par na mrežama neretko deli fotografije svoje dece, ali i različite životne situacije. Njen suprug Jovan je sada na svom… »
Marija Mikić jednim gestom oduševila supruga! Mali znak pažnje završio na Instagramu, a Jovan ostao bez teksta!

Marija Mikić jednim gestom oduševila supruga! Mali znak pažnje završio na Instagramu, a Jovan ostao bez teksta!

Kurir 13.05.2023
Marija Mikić, nedavno je na svet donela još jedno dete, malenog Miliju, pa je tako Đurđa sada dobila brata kojim je oduševljena. Pevačica je aktivna na Instagramu i redovno kači trenutke svoje svakodnevnice ali i različite situacije sa suprugom sa… »

Vesti dana »