Povezane vesti
Majstor ih ispalio, pa se sami bacili na krečenje i zidanje: Pevač sa ženom sređuje vikendicu - odradili posao!
Mondo 13.05.2023
Ljuba Perućica i Katarina su pokazali da im ništa nije teško, a bacili su se na posao oko vikendice na Srebrnom jezeru, jer im je "pukao film". Ljuba Perućica i Katarina su pokazali da im ništa nije teško, a bacili su se na posao oko vikendice na… »
"Pukao mi je film, malterišem i zidam sa ženom": Pevač renovira kuću, pokazao kako sve izgleda (foto)
Blic 13.05.2023
Pevač Ljuba Perućica i njegova izabranica Katarina odlučili su da renoviraju kuću na Srebrnom jezeru kako bi preko leta uživali. Njih dvoje su sami počeli sa radovima, a pevač je na svom Instagramu pokazao kako teku radovi. -Kuću imam već par… »
Vesti dana »
Orban najavio da će pozvati Netanjahua u Mađarsku, dan nakon naloga za hapšenje MKS-a
Beta pre 2 satajoš 50 povezanih
Mijailović o derbiju: Verovao sam… Dočekali smo svoj trenutak!
Sport klub pre 54 minutajoš 39 povezanih
BLOG UŽIVO Srbija staje na 15 minuta zbog 15 žrtava: Bjelogrlić pozvao na skup kod FDU, profesori na Studentskom trgu, aktivisti ispred RTS
Nova pre 29 minutajoš 32 povezane
uživo RAT U UKRAJINI Orban: Zapadne zemlje treba najozbiljnije da shvate izjavu Putina o primeni "oreškina"
Euronews pre 29 minutajoš 31 povezana