Povezane vesti
Majstor ih ispalio, pa se sami bacili na krečenje i zidanje: Pevač sa ženom sređuje vikendicu - odradili posao!
Mondo 13.05.2023
Ljuba Perućica i Katarina su pokazali da im ništa nije teško, a bacili su se na posao oko vikendice na Srebrnom jezeru, jer im je "pukao film". Ljuba Perućica i Katarina su pokazali da im ništa nije teško, a bacili su se na posao oko vikendice na… »
"Pukao mi je film, malterišem i zidam sa ženom": Pevač renovira kuću, pokazao kako sve izgleda (foto)
Blic 13.05.2023
Pevač Ljuba Perućica i njegova izabranica Katarina odlučili su da renoviraju kuću na Srebrnom jezeru kako bi preko leta uživali. Njih dvoje su sami počeli sa radovima, a pevač je na svom Instagramu pokazao kako teku radovi. -Kuću imam već par godina… »
Vesti dana »

EPS najavljuje poskupljenje struje i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 32 povezane

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 16 minutajoš 29 povezanih

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Gotovo je, Tramp se povlači i ostavlja Putina i Zelenskog same! Procurele informacije, evo šta je američki predsednik rekao savetnicima u Beloj kući (foto)
Kurir pre 15 minutajoš 34 povezane

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane