Povezane vesti
Lazić se „pere“ nakon objave u kojoj je prozvao premijerku: „Neko je upao na moj profil“
Nova 13.05.2023
Šta je istina? Instagram objava na profilu Branka Lazića brzo je obišla Srbiju, a sada je kapiten Crvene zvezde pokušao da objasni šta se desilo. „Neko je ušao na moj profil i postavio tu objavu. Pokušavam sad da povratim svoj profil“, rekao je… »
Kapiten Zvezde za N1 o kritici Brnabić na Instagramu: Neko mi je upao u profil
N1 Info 13.05.2023
Mediji i korisnici na društvenim mrežama podelili su objavu kapitena KK Crvena zvezda Branka Lazića sa njegovog Instagram storija na kojem je bila objavljena fotografija na kojoj je navodno ocenio premijerkinu reakciju kao "sramotu". Ta objava je ubrzo… »
Na Instagramu kapitena Zvezde osvanuo tvit Ane Brnabić uz natpis „sramota“: On tvrdi da mu je neko „upao u profil“…
Danas 13.05.2023
Mediji i korisnici na društvenim mrežama podelili su objavu kapitena KK Crvena zvezda Branka Lazića sa njegovog Instagram storija na kojem je bila objavljena fotografija na kojoj je navodno ocenio premijerkinu reakciju kao „sramotu“. Ta objava je… »
Vesti dana »
Smenjen direktor tehnike RTV-a zbog prekida programa u trajanju od 12 minuta
Novi magazin pre 51 minutajoš 82 povezane
Uživo: Švajcarska - Srbija, kreću Mitrović i Vlahović (video)
Sportski žurnal pre 3 minutajoš 27 povezanih
Predivno: Partizan ostavio počasno mesto za preminulog navijača! (video)
Hot sport pre 33 minutajoš 27 povezanih
Polarni vrtlog "uleće" u Srbiju kroz tzv. bečka vrata; Zapamtite, 21. novembar
B92 pre 4 satijoš 26 povezanih
Pripadnici Vojske Srbije u misiji UNIFIL i UNTSO na Bliskom istoku nisu direktno ugroženi
RTV pre 3 satajoš 20 povezanih