Povezane vesti
Lazić se „pere“ nakon objave u kojoj je prozvao premijerku: „Neko je upao na moj profil“
Nova 13.05.2023
Šta je istina? Instagram objava na profilu Branka Lazića brzo je obišla Srbiju, a sada je kapiten Crvene zvezde pokušao da objasni šta se desilo. „Neko je ušao na moj profil i postavio tu objavu. Pokušavam sad da povratim svoj profil“, rekao je Lazić za… »
Kapiten Zvezde za N1 o kritici Brnabić na Instagramu: Neko mi je upao u profil
N1 Info 13.05.2023
Mediji i korisnici na društvenim mrežama podelili su objavu kapitena KK Crvena zvezda Branka Lazića sa njegovog Instagram storija na kojem je bila objavljena fotografija na kojoj je navodno ocenio premijerkinu reakciju kao "sramotu". Ta objava je ubrzo… »
Na Instagramu kapitena Zvezde osvanuo tvit Ane Brnabić uz natpis „sramota“: On tvrdi da mu je neko „upao u profil“ (FOTO)…
Danas 13.05.2023
Mediji i korisnici na društvenim mrežama podelili su objavu kapitena KK Crvena zvezda Branka Lazića sa njegovog Instagram storija na kojem je bila objavljena fotografija na kojoj je navodno ocenio premijerkinu reakciju kao „sramotu“. Ta objava je ubrzo… »
Vesti dana »

Brnabić: Poziv Vučića na javnu debatu sa blokaderima prilika da se spuste tenzije
RTV pre 19 minutajoš 77 povezanih

(Radarski snimci) haos počinje, zna se tačan sat! Evo kako će se razorno nevreme kretati po Srbiji: Nek se spremi Beograd, ovi delovi zemlje prvi na udaru
Blic pre 23 minutajoš 68 povezanih

BLISKOISTOČNI SUKOB: UN potvrdio glad u Gazi, ugroženi životi 132.000 dece, Izrael odbacuje navode; Podaci IDF-a pokazuju stopu smrtnosti civila od 83 odsto
RTV pre 1 satjoš 57 povezanih

Srbija nikako ne ume sa njima, a evo šta kaže harizmatičan trener: Progovorio o bolesnom Polonari i poslao moćnu poruku! Ahile polonara našao novi klub: Italijanski velikan potpisao igrača koji se bori sa leukemijom!
Hot sport pre 23 minutajoš 44 povezane

Odobreno poskupljenje električne energije, ulazak u crvenu zonu sa manjom potrošnjom
Ozon press pre 1 satjoš 22 povezane