Povezane vesti
Ekstra Nena prvi put o braku i razvodu! Otvorila dušu i priznala: Sumnjala sam u muža, kum me je ubeđivao da sam zahtevna!
Kurir 13.05.2023
Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, na estradi je četiri decenije, a upravo njoj pripala je čast da poslednja predstavlja bivšu SFR Jugoslaviju u Malmeu na Evrosongu 1992. godine. Svoju karijeru započela je sa 16 godina, a kako je ispričala u… »
Nisam prosečna žena koja trpi 24 godine: Ekstra Nena se udala posle 8 dana poznanstva - prvi put otvorila dušu o razvodu
Mondo 13.05.2023
Upoznali se, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana se venčali - priča Ekstra Nene je nesvakidašnja, ali brak se završio razvodom posle manje od godinu dana. Upoznali se, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana se venčali - priča Ekstra Nene je… »
"Počela sam da sumnjam u muža, a kum mi je govorio da sam zahtevna" Ekstra Nena progovorila o braku i razvodu: "Uživala sam…
Blic 13.05.2023
Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena otvorila je dušu o svom ljubavnom životu, a dotakla se i razvoda o kom retko govori. - Brak je dvosmerna ulica, onda se lepo i kulturno dogovoriš ako može, ako ne – onda imaš advokata. Ja nisam… »
Vesti dana »

Uživo Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima; Dan žalosti u Srbiji i Republici Srpskoj FOTO/VIDEO
B92 pre 11 minutajoš 26 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 10 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
Južne vesti pre 16 minutajoš 11 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, kordon policije ih silom odgurao
Radio 021 pre 34 minutajoš 6 povezanih

Za „danas ili sutra“ najavljeno konstatovanje ostavke premijera, mesec i po dana od njenog podnošenja
Insajder pre 40 minutajoš 7 povezanih