Povezane vesti

Ekstra Nena prvi put o braku i razvodu! Otvorila dušu i priznala: Sumnjala sam u muža, kum me je ubeđivao da sam zahtevna!

Ekstra Nena prvi put o braku i razvodu! Otvorila dušu i priznala: Sumnjala sam u muža, kum me je ubeđivao da sam zahtevna!

Kurir 13.05.2023
Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, na estradi je četiri decenije, a upravo njoj pripala je čast da poslednja predstavlja bivšu SFR Jugoslaviju u Malmeu na Evrosongu 1992. godine. Svoju karijeru započela je sa 16 godina, a kako je ispričala u… »
Nisam prosečna žena koja trpi 24 godine: Ekstra Nena se udala posle 8 dana poznanstva - prvi put otvorila dušu o razvodu

Nisam prosečna žena koja trpi 24 godine: Ekstra Nena se udala posle 8 dana poznanstva - prvi put otvorila dušu o razvodu

Mondo 13.05.2023
Upoznali se, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana se venčali - priča Ekstra Nene je nesvakidašnja, ali brak se završio razvodom posle manje od godinu dana. Upoznali se, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana se venčali - priča Ekstra Nene je… »
"Počela sam da sumnjam u muža, a kum mi je govorio da sam zahtevna" Ekstra Nena progovorila o braku i razvodu: "Uživala sam…

"Počela sam da sumnjam u muža, a kum mi je govorio da sam zahtevna" Ekstra Nena progovorila o braku i razvodu: "Uživala sam…

Blic 13.05.2023
Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena otvorila je dušu o svom ljubavnom životu, a dotakla se i razvoda o kom retko govori. - Brak je dvosmerna ulica, onda se lepo i kulturno dogovoriš ako može, ako ne – onda imaš advokata. Ja nisam… »

Vesti dana »