Повезане вести
Нисам просечна жена која трпи 24 године: Екстра Нена се удала после 8 дана познанства - први пут отворила душу о разводу
Мондо 13.05.2023
Упознали се, за седам дана поново видели, а осмог дана се венчали - прича Екстра Нене је несвакидашња, али брак се завршио разводом после мање од годину дана. Упознали се, за седам дана поново видели, а осмог дана се венчали -… »
Екстра Нена први пут о браку и разводу! Отворила душу и признала: Сумњала сам у мужа, кум ме је убеђивао да сам захтевна!
Курир 13.05.2023
Снежана Берић, познатија као Екстра Нена, на естради је четири деценије, а управо њој припала је част да последња представља бившу СФР Југославију у Малмеу на Евросонгу 1992. године. Своју каријеру започела је са 16 година, а… »
"Почела сам да сумњам у мужа, а кум ми је говорио да сам захтевна" Екстра Нена проговорила о браку и разводу: "Уживала сам…
Блиц 13.05.2023
Певачица Снежана Берић, познатија као Екстра Нена отворила је душу о свом љубавном животу, а дотакла се и развода о ком ретко говори. - Брак је двосмерна улица, онда се лепо и културно договориш ако може, ако не – онда имаш… »
Вести дана »
Песков: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТС пре 48 минутајош 8 повезаних
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 8 сатијош 4 повезане