Povezane vesti
Anđela ponovo ostavljena! Zvezdan raskinuo s Crnogorkom zbog Maje i oduvao je - "Za***ao sam se, nerviraš me i smaraš"
Mondo 13.05.2023
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se ponovo posvađali, posle čega je on zaključio da je bolje da raskinu pošto je pored nje stalno nervozan. Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se ponovo posvađali, posle čega je on zaključio da je bolje da raskinu… »
Anđela ponovo ostavljena! Zvezdan doveo Đuričićevu do ludila, pa joj spomenuo i Maju Mrinković: Sa njom sam se samo smejao!…
Kurir 13.05.2023
Zvezdan Slavnić se sinoć naljutio na Anđelu Đuričić zbog toga što je rekla da ima glupe fore. On je to shvatio kao da je izjavila da je on glup, zbog čega je došlo do iznenadne drame između partnera koji su se nedavno pomirili. On joj je čak prebacio i… »
"Treba da se raziđemo, pomirenje je bilo greška" Zvezdan Slavnić ponovo raskida sa Anđelom zbog Maje: Sa njom sam se smejao!…
Alo 13.05.2023
Istakao je da nije srećan. Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić ušli su u još jednu raspravu, a tom prilikom Slavnić je uporedio sadašnju devojku sa Majom Marinković. -Ti mene nerviraš, kažem ti 20 dana nisam imao nervozu pored Maje. Pored nje sam se smejao… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane

Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 31 stepen
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 24 povezane

MUP: Neprijavljeno okupljanje u Zemunu, prijavljeno oštećenje prostorija mesnog odbora SNS
Novi magazin pre 3 satajoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 31 minutajoš 79 povezanih

Milićević: Neće tu biti nikakvo stvarno suđenje, sve je to predstava - verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa
N1 Info pre 45 minutajoš 15 povezanih