Povezane vesti
Žestoki okršaj bosanca i Snežane Đurišić! Harmonikaš bez milosti udario na pevačicu, ona umalo napravila haos i pokazala zube!…
Kurir 13.05.2023
Lidija Matić iz tima Snežane Đurišić večeras je ukrstila glas sa Draganom Đurićem u pravom narodnom duelu u kome su oboje pokazali rad i napredak koji je žiri nagradio. Veče je proteklo u mnoštvu iznenađenja, ali i raznih varnica koje su sevale između… »
"Kako te nije sramota da me pljuješ kao pevača": Snežana Đurišić i Bosanac u žestokom klinču, pevačica mu odbrusila kao nikad…
Blic 13.05.2023
Žiri u "Zvezdama Granda" nikada nije miran, te se zbog sukoba mišljenja neretko svađaju, a ovog puta došlo je do sukoba između Snežane Đurišić i Dragana Stojkovića Bosanca. Nakon što je Lidija Matić izvela numere „Bitku sam izgubila“ i „Slađano moje“, a… »
Vesti dana »
Napeto u Pekingu, umalo sukob, ali ne zbog Tajvana! Drama u Hramu neba! Amerikanci kažu da su ih Kinezi blokirali nakon odlaska Trampa i Sija (foto, video)
Kurir pre 26 minutajoš 31 povezana
Iz Vojvodine grme nakon finala Kupa! "I pravim zvezdašima je neugodno, jedan čovek pokvario sve"
Večernje novosti pre 3 satajoš 31 povezana
Bolna noć za Novosađane! Igrači i trener Vojvodine na skeneru Kurira: Meri, kakav je to penal?! Rosić bez nagrade za odbrane, Tanjga izgubio bitku u drugom delu
Kurir pre 26 minutajoš 22 povezane
Velika promena nakon sunčanih dana, stiže ozbiljno zahlađenje: RHMZ najavljuje majske pljuskove
Mondo pre 6 minutajoš 16 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije i danas o "Petrašinovićevim zakonima"
Radio 021 pre 2 satajoš 10 povezanih