Povezane vesti
Amerika pred bankrotom: Oglasio se Bajden
Pravda 13.05.2023
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da pregovori sa Kongresom o podizanju gornje granice duga američke vlade napreduju i da će se više znati o njihovom napretku u naredna dva dana. - Mislim da napreduju, teško je reći. Još nismo dostigli… »
Bajden: Mislim da pregovori sa Kongresom o podizanju granice duga napreduju
Euronews 13.05.2023
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da pregovori sa Kongresom o podizanju gornje granice duga američke vlade napreduju i da će se više znati u naredna dva dana. "Mislim da napreduju, teško je reći. Još nismo dostigli kritičnu tačku", rekao je… »
"Razgovori idu u dobrom pravcu": Bajden sledeće nedelje nastavlja pregovore o budžetu sa Kongresom
Blic 12.05.2023
Očekuje se da će se američki predsednik Džo Bajden sastati sa predsednikom Predstavničkog doma, republikancem Kevinom Makartijem i drugim liderima Kongresa početkom sledeće nedelje kako bi nastavio pregovore o budžetu i kako bi zajedno potražili rešenje… »
Vesti dana »

Dogovoren istorijski sastanak: Tramp otkrio tačan datum i mesto susreta sa Putinom, Kremlj potvrdio
Euronews pre 6 minutajoš 21 povezana

Počelo uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata kod Beograda na vodi
Sputnik pre 6 minutajoš 10 povezanih

Ako ste krenuli na odmor, pripremite se za pakao: Evo koliko je zadržavanje na graničnim prelazima
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih

Vremenska prognoza za 9. avgust: Paklena subota pred nama, 40 stepeni širom zemlje
Mondo pre 3 satajoš 5 povezanih

Međedović "zbrisao" Kovačevića u prvom kolu Mastersa u Sinsinatiju
Telegraf pre 8 satijoš 8 povezanih