Повезане вести

Бела кошуља и црни стезник: Драгана Косјерина се укључила у финале Евровизије и све очарала лепотом, ево коме је Србија дала…

Бела кошуља и црни стезник: Драгана Косјерина се укључила у финале Евровизије и све очарала лепотом, ево коме је Србија дала…

Блиц 14.05.2023
У Ливерпулу се вечерас одржава финале Евровизије 2023., а током овог спектакла представило се 26 земаља, међу којима је био и наш представник Луке Блацк са песмом "Само ми се спава". Уживо у програм укључила се нешто касније… »
Блиста у свом стилу: Драгана Косјерина се укључила уживо у пренос и саопштила како је српски жири гласао

Блиста у свом стилу: Драгана Косјерина се укључила уживо у пренос и саопштила како је српски жири гласао

Вечерње новости 14.05.2023
У ЛИВЕРПУЛУ се вечерас одржава финално вече Евровизије 2023., а публици се са песмом "Само ми се спава", а из Србије се уживо у програм управо укључила Драгана Косјерина која је саопштила како је Србија расподелила своје… »
Погледајте наступ Луке блацка из финала Евровизије: Одушевио све енергијом, поручују му: "Ово је уметност" (видео)

Погледајте наступ Луке блацка из финала Евровизије: Одушевио све енергијом, поручују му: "Ово је уметност" (видео)

Блиц 13.05.2023
Лука Блек, представник Србије вечерас је у финалу Евровизије наступио пети по реду, а боје наше заставе бранио је нумером "Само ми се спава" - која носи снажну поруку о буђењу, а коју је сам написао током короне. Представник… »
Залудела Ливерпул: Погледајте наступ представнице Израела

Залудела Ливерпул: Погледајте наступ представнице Израела

Вечерње новости 13.05.2023
У ЛИВЕРПУЛУ се вечерас одржава финално вече Евровизије 2023., а публици се представила и једна од главних фаворита, изреаелска представница Ноа Кирел. Фото: Јутјуб принтскрин/Еуровисион Сонг Цонтест, Инстаграм/ноакирел Ноа је… »
Провокативни: Видите наступ Хрвата на финалу Евровизије

Провокативни: Видите наступ Хрвата на финалу Евровизије

У ЛИВЕРПУЛУ се одржава финале овогодишње Евровизије. Фото: Јутјуб принтскрин/Еуровисион Сонг Цонтест Наш представник, Лук Блек, наступио је под редним бројем пет и забележио упечатљив наступ. На ред су дошли и представници… »
Засвирала на клавиру Кејт отворила финале - дирнула изведбом

Засвирала на клавиру Кејт отворила финале - дирнула изведбом

У ЛИВЕРПУЛУ се вечерас одржава финално вече Евровизије 2023, а овогодишње такмичење отворила је принцеза од Велса, Кејт Мидлтон, свирајући песму на клавиру. Фото: Профимедиа Кејт Мидлтон свирала је клавир у замку Винџору, а… »
Ливерпул на ногама: Погледајте наступ Лук Блека у финалу

Ливерпул на ногама: Погледајте наступ Лук Блека у финалу

Луке Блацк је нашој земљи, након гласања публике, у првом полуфиналу успео да обезбеди пласман у финале, а вечерас је наступио под редним бројем 5. Фото: Принтскин/АТА имагес/Принтскрин Јутјуб/ Еуровисион Сонг… »
Обратио се Блек: Усред финала послао поруку "Било је тешко"

Обратио се Блек: Усред финала послао поруку "Било је тешко"

ЛУК Блек вечерас наступа под редним бројем пет! Фото: Принтскрин/Јутјуб/РТС3 Мање од сат времена остало је до почетка великог финала Песме Евровизије у Ливерпулу. Такмиче се певачи из 26 земаља, а Лук Блек са песмом "Само ми се… »
(Видео) "тужан сам, али даћемо све од себе": Ексклузивни снимци пред финале Евровизије: Ево кога Луке Блацк грли и како се…

(Видео) "тужан сам, али даћемо све од себе": Ексклузивни снимци пред финале Евровизије: Ево кога Луке Блацк грли и како се…

Блиц 13.05.2023
Евровизија 2023 се ове године одржава у Ливерпулу у Великој Британији, а наш представник Луке Блацк ће у финалу, које се одржава вечерас, наступити под редним бројем 5. Иако је након полуфинала многима постао фаворит Лука се на… »

Вести дана »