Povezane vesti
"Mislila sam da nisam lepa" Vesna otkrila kako je izgledao početak u grupi Đogani, pa javno priznala svoj najveći problem!
Kurir 14.05.2023
U najnovijem izdanju emisije ''Magazin In" raspravljalo se o tome kako živeti po svojim pravilima i kako prepoznati svoje vrline i vrline drugih. Voditeljka je pored ostalih ugostila i popularnu pevačicu Vesnu Đogani, koja je rekla da je u prvom delu… »
"Mislila sam da nisam lepa, bila sam nesigurna": Vesna Đogani progovorila o svojim slabostima, priznala da je živela po…
Blic 14.05.2023
Pevačica Vesna Đogani osvrnula se na period iza sebe, i tom prilikom priznala je da je bila veoma nesigurna u sebe, te da je živela po pravilima drugih. - Po tuđem uticaju sam živela. Onda sam shvatila da više ne mogu da izdržim i eksplodirala sam… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 29. novembra do 1. decembra)
Pressek pre 2 satajoš 14 povezanih
Barcokas bio šokiran pitanjem novinara: Mislio je da je neko od Grobara na konferenciji! (video)
Hot sport pre 58 minutajoš 12 povezanih
Kijev napao Rusiju dronovima, u Rostovskoj oblasti gori skladište nafte; IAEA: Ukrajinske nuklearne elektrane smanjile proizvodnju
RTS pre 1 satjoš 9 povezanih
Solidarnost s FDU: Studenti Akademije umetnosti u Novom Sadu blokiraće sve tri zgrade
N1 Info pre 58 minutajoš 9 povezanih
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
BBC News pre 1 satjoš 8 povezanih