Povezane vesti
"Mislila sam da nisam lepa" Vesna otkrila kako je izgledao početak u grupi Đogani, pa javno priznala svoj najveći problem!
Kurir 14.05.2023
U najnovijem izdanju emisije ''Magazin In" raspravljalo se o tome kako živeti po svojim pravilima i kako prepoznati svoje vrline i vrline drugih. Voditeljka je pored ostalih ugostila i popularnu pevačicu Vesnu Đogani, koja je rekla da je u prvom delu… »
"Mislila sam da nisam lepa, bila sam nesigurna": Vesna Đogani progovorila o svojim slabostima, priznala da je živela po tuđim…
Blic 14.05.2023
Pevačica Vesna Đogani osvrnula se na period iza sebe, i tom prilikom priznala je da je bila veoma nesigurna u sebe, te da je živela po pravilima drugih. - Po tuđem uticaju sam živela. Onda sam shvatila da više ne mogu da izdržim i eksplodirala sam. Ne… »
Vesti dana »
Gori krov zgrade Specijalnog suda u Beogradu, zaposleni bezbedno evakuisani
Insajder pre 24 minutajoš 49 povezanih
Predsednik Vučić uputio saučešće španskom kralju i premijeru povodom tragedije u Kordobi
IndeksOnline pre 1 satjoš 68 povezanih
Policija poziva na opreznu vožnju zbog početka školske godine
Jug press pre 54 minutajoš 29 povezanih
Tramp: Danska nije uspela da ukloni rusku pretnju sa Grenlanda, sada će to biti učinjeno
Beta pre 49 minutajoš 52 povezane
(Foto) Međedović uspešan, Đere izgubio od Vavrinke u prvom kolu Australijan opena
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 44 povezane