Povezane vesti
Boris Isaković: Toliko je bilo strašnih lomova u našem društvu i ništa iz njih nismo naučili
Radio 021 14.05.2023
Glumac Boris Isaković kaže da ga "nerviraju javna pametovanja i mediji koji ponovo iskorišćavaju svaki tragičan događaj". Jedini srpski film u takmičarskom programu Kanskog festivala ove godine je "Lost Country" reditelja i scenariste Vladimira Perišića… »
Boris Isaković: Nasilje je kod nas postalo maltene dozvoljeno
Nova 14.05.2023
Sve scene snimali smo u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, tako da sam provodio vreme sa tom decom, i sada pokušavam da se dozovem pameti, jer sam neke od tih dečaka i devojčica lično upoznao. Sećanje na tu decu me je dodatno rastužilo, pored… »
Boris Isaković: Ovde se kultura nasilja konstantno neguje
N1 Info 14.05.2023
Glumac Boris Isaković izjavio je povodom napada u OŠ "Vladislav Ribnikar", kada je poginulo osam učenika i jedan radnik obezbeđenja, da ga "nerviraju javna pametovanja, i mediji koji ponovo iskorišćavaju svaki tragičan događaj". Jedini srpski film u… »
INTERVJU Boris Isaković: Ovde se kultura nasilja konstantno neguje
Danas 14.05.2023
Jedini srpski film u takmičarskom programu Kanskog festivala, koji će glamuroznom ceremonijom biti otvoren u utorak, 16. maja, ove godine je „Lost Country“ reditelja i scenariste Vladimira Perišića, a ova intimna porodična drama doživeće svetsku… »
Vesti dana »
Košarkaš San Antonija Keldon Džonson najbolji šesti igrač NBA lige
Radio sto plus pre 38 minutajoš 28 povezanih
Pre 27 godina tokom bombardovanja zgrade RTS stradalo 16 radnika
N1 Info pre 28 minutajoš 13 povezanih