Повезане вести

Преминула певачица и композиторка Лана Токовић

Преминула певачица и композиторка Лана Токовић

РТС 14.05.2023
Џез музичарка Лана Токовић преминула је у 57. години. Најмлађа продуценткиња Радио Београда, а потом и солисткиња џез оркестра Радио-Београда, основала је групу „Лана и Алдо“ и имала плодну сарадњу са издавачком кућом… »
Преминула певачица Лана Токовић, двострука учесница „Беовизије“

Преминула певачица Лана Токовић, двострука учесница „Беовизије“

Данас 14.05.2023
Певачица Лана Токовић преминула је изненада, а поводом њене смрти огласила се њена пријатељица и колегиница Зорана Павић, која је потврдила тужну вест. Како пише Нова.рс, Лана је недавно била примљена у болницу, након чега се… »
Ово је узрок смрти лане Токовић: У јануару имала корону, а последње две недеље је била у коми...

Ово је узрок смрти лане Токовић: У јануару имала корону, а последње две недеље је била у коми...

Курир 14.05.2023
Лана Токовић преминула је јутрос на ВМА, а како је домаће медије рекао њен пријатељ, узрок смрти је сепса због које је упала у кому. Музичарка и некадашња ријалити звезда је била две недеље у коми због упале плућа и високе… »
Ко је била Лана Токовић: Музиком се бавила од своје 16. године, учествовала је на Беовизији и била је најмлађи химнописац

Ко је била Лана Токовић: Музиком се бавила од своје 16. године, учествовала је на Беовизији и била је најмлађи химнописац

Блиц 14.05.2023
Певачица Лана Токовић умрла је у 57. години, а тужну вест потврдила је њена пријатељица Зорана Павић. Лана Токовић је рођена 1966. године у Београду. Била је оснивач групе „Лана и Алдо“, с музиком се професионално бавила од… »
Преминула Лана Токовић: Изненадна смрт певачице, недавно примљена у болницу

Преминула Лана Токовић: Изненадна смрт певачице, недавно примљена у болницу

Мондо 14.05.2023
Певачица Лана Токовић преминула је у 57. години. Певачица Лана Токовић преминула је у 57. години. Музичарка и некадашња ријалити звезда Лана Токовић преминула је изненада, сазнају домаћи медији. Лана је недавно била примљена у… »
Зорана Павић неутешна након смрти пријатељице лане: Много ми је криво, потресла сам се...

Зорана Павић неутешна након смрти пријатељице лане: Много ми је криво, потресла сам се...

Курир 14.05.2023
Певачица Лана Токовић преминула је изненада, а сада се огласила и њена велика пријатељица и естрадна уметница Зорана Павић. Зорана се огласила за домаће медије, те је потврдила тужне вести: - Нажалост, истина је да је преминула… »

Вести дана »