Povezane vesti
"ZGAZILA SAM GA ŠTIKLOM IZ SVE SNAGE!" Goca Tržan ispričala kako je na jednom nastupu "REŠILA" navalentnog muškarca
Kurir 14.05.2023
U emisiji Divan šou čiji je domaćin voditelj Ivan Gajić, Goca Tržan ispričala je kako je na jednom nastupu sa njenom bivšom grupom Tap 011 bila prinuđena da upotrebi silu. - To je blo pre deset godina. Pevala sam na mikrofon sa stalkom i u publici su se… »
Zgazila sam ga štiklom iz sve snage! Goca Tržan se obračunala sa navalentnim muškarcem - ispričala sve detalje!
Mondo 14.05.2023
Goca Tržan u emisiji "Divan šou" ispričala kako se obračunala sa problematičnim tipom. Goca Tržan u emisiji "Divan šou" ispričala kako se obračunala sa problematičnim tipom. Pevačica Goca Tržan prisutna je i aktivna na sceni već skoro tri decenije, a… »
Vesti dana »

Evropa spremila odgovor Trampu: Sve je jasnije da Zelenski neće predati teritorije Rusiji
Mondo pre 11 minutajoš 34 povezane

Pešić posle pobede nad Grčkom posebno pohvalio jednog igrača, pa poručio: „Ne smemo da zavisimo samo od šuta“
Nova pre 41 minutajoš 25 povezanih

Zelenski: "Kontakti sa američkom stranom nastavljaju se gotovo non-stop. Rusija mora..."
Telegraf pre 26 minutajoš 158 povezanih

Katai prekinuo mučenje, Zvezdin drugi tim bolji od TSC-a ali slaviće Glazera na Marakani
Nova pre 1 satjoš 46 povezanih