Povezane vesti
Vest o smrti koleginice saznala uživo u emisiji! Voditeljke šokirale Lepu Lukić, pevačica skrhana: Bila jako je dobra prema…
Kurir 14.05.2023
Lana Toković, preminula je jutros na VMA, a tragične vesti o smrti koleginice i nekadašnje cimerke iz rijalitija "Dvor" pevačica Lepa Lukić saznala je uživo u emisiji. - Čuli ste da je preminula Lana Toković - rekla su voditeljke emisije "Premijera -… »
Poznata srpska pevačica iznenada preminula
Nova 14.05.2023
Pevačica Lana Toković preminula je iznenada, a povodom njene smrti oglasila se njena prijateljica i koleginica Zorana Pavić. Zorana je potvrdila tužnu vest. „Nažalost, istina je da je preminula moja Lana. Mnogo mi je krivo, potresla sam se jako, ne znam… »
Preminula srpska pevačica, osnivačica grupe „Lana i Aldo“
N1 Info 14.05.2023
Pevačica Lana Toković preminula je iznenada, potvrdila je njena prijateljica i koleginica Zorana Pavić. „Nažalost, istina je da je preminula moja Lana. Mnogo mi je krivo, potresla sam se jako, ne znam šta da kažem. Ja koliko znam ona je bila u komi, ali… »
Ko je preminula pevačica Lana Toković: Dva puta je učestvovala na „Beoviziji“
Nova 14.05.2023
Iznenada je preminula. Lana je nedavno bila primljena u bolnicu, nakon čega se desilo ono najgore. Kako prenose domaći mediji Lana nije imala zdravstvene probleme. Lana Toković je rođena 1966. godine u Beogradu. Osnivač grupe „Lana i Aldo“, muzikom se… »
Vesti dana »

Tramp otkrio vreme i mesto sastanka sa Putinom: Odabrao bivšu rusku teritoriju!
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih

Paklena subota u Srbiji! Temperature skaču do 37 stepeni, spremite se za toplotni udar!
Alo pre 58 minutajoš 3 povezane

Privukao je, pa je strasno poljubio: Nina Janković se na Mokroj Gori prepustila mužu usred šume - glumica pokazala ko im pravi društvo (foto)
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana

Počinje uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata na gradilištu "Beograda na vodi"
RTS pre 1 satjoš 3 povezane