Повезане вести

Вест о смрти колегинице сазнала уживо у емисији! Водитељке шокирале Лепу Лукић, певачица скрхана: Била јако је добра према…

Вест о смрти колегинице сазнала уживо у емисији! Водитељке шокирале Лепу Лукић, певачица скрхана: Била јако је добра према…

Курир 14.05.2023
Лана Токовић, преминула је јутрос на ВМА, а трагичне вести о смрти колегинице и некадашње цимерке из ријалитија "Двор" певачица Лепа Лукић сазнала је уживо у емисији. - Чули сте да је преминула Лана Токовић - рекла су водитељке… »
Позната српска певачица изненада преминула

Позната српска певачица изненада преминула

Нова 14.05.2023
Певачица Лана Токовић преминула је изненада, а поводом њене смрти огласила се њена пријатељица и колегиница Зорана Павић. Зорана је потврдила тужну вест. „Нажалост, истина је да је преминула моја Лана. Много ми је криво… »
Преминула српска певачица, оснивачица групе „Лана и Алдо“

Преминула српска певачица, оснивачица групе „Лана и Алдо“

Н1 Инфо 14.05.2023
Певачица Лана Токовић преминула је изненада, потврдила је њена пријатељица и колегиница Зорана Павић. „Нажалост, истина је да је преминула моја Лана. Много ми је криво, потресла сам се јако, не знам шта да кажем. Ја колико знам… »
Ко је преминула певачица Лана Токовић: Два пута је учествовала на „Беовизији“

Ко је преминула певачица Лана Токовић: Два пута је учествовала на „Беовизији“

Нова 14.05.2023
Изненада је преминула. Лана је недавно била примљена у болницу, након чега се десило оно најгоре. Како преносе домаћи медији Лана није имала здравствене проблеме. Лана Токовић је рођена 1966. године у Београду. Оснивач групе… »

Вести дана »