Povezane vesti
Milan St. Protić: Živimo jedno antiintelektualno doba, nikada niže nismo pali
N1 Info 14.05.2023
"Ne znam da smo u modernoj istoriji ikada niže bili nego danas", kazao je u emisiji "Da sam ja neko" istoričar i bivši političar Milan St. Protić. Šta smo zaboravili, a nikako nismo smeli i da li će išta ostati što će naše generacije preneti onima koji… »
Milan St. Protić: Živimo jedno antiintelektualno doba, nikada niže nismo pali
Novi magazin 14.05.2023
"Ne znam da smo u modernoj istoriji ikada niže bili nego danas", kazao je u emisiji "Da sam ja neko" istoričar i bivši političar Milan St. Protić. Šta smo zaboravili, a nikako nismo smeli i da li će išta ostati što će naše generacije preneti onima koji… »
Vesti dana »

Putin ponudio prekid vatre u Ukrajini Ovo su detalji mirovnog predloga ukrajincima se neće nikako dopasti
Dnevnik pre 51 minutajoš 34 povezane

Pešić posle pobede nad Grčkom posebno pohvalio jednog igrača, pa poručio: „Ne smemo da zavisimo samo od šuta“
Nova pre 21 minutajoš 23 povezane

Crvena zvezda slavila protiv TSC-a: Topolčani namučili crveno-bele, Katai rešio derbi
Dnevnik pre 1 satjoš 28 povezanih

Zelenski: Neće biti druge podele Ukrajine; da li bi Ankoridž na Aljasci mogao biti mesto istorijskog sastanka
RTS pre 26 minutajoš 157 povezanih

Milojević promenio 11 igrača u startnoj postavi, Katai pogodio za pobedu nad TSC-om
RTS pre 51 minutajoš 46 povezanih