Повезане вести
Џејсон Тејтум после рушења НБА рекорда: Био сам у улози клинца док сам бројао до 51
Данас 15.05.2023
Успели су Бостон Селтикси да се пласирају у финале Истока након тријумфа над Филаделфијом у мајсторици (112:88) коју је обележио изванредни Џејсон Тејтум. Можда и теже од очекиваног, пулени Џоа Мазуле пласирали су се у финале… »
ВИДЕО Јокић ово никад није урадио: Ембид се озбиљно обрукао и ударио на саиграче – постао је најгори МВП НБА у историји
Нова 15.05.2023
Бахатост и ниподаштавање. Вероватно те две речи најбоље показују како је радити са Џоелом Ембидом. Бостон Селтикси су са 112:88 елиминисали Филаделфију из плеј-офа у седмој утакмици (4-3), а Џоел Ембид је наставио да се брука… »
МВП немоћан: Чудесни Тејтум демолирао Филаделфију и одвео Бостон у финале Истока (видео)
Спортски журнал 15.05.2023
Селтикси ће се за пласман у финале НБА лиге борити против Мајамија. Кошараши Бостона ношени феноменалним Џејсоном Тејтумом разбили су Филаделфију са 112:88 у седмом мечу полуфинала Источне конференције. Селтикси су после… »
Бостон у финалу плеј-офа Источне конференције, 51 поен Тејтума
Бета 15.05.2023
Кошаркаши Бостона пласирали су се вечерас у финале плеј-офа Источне конференције у НБА лиги, пошто су у седмој одлучујућој утакмици полуфинала победили Филаделфију са 112:88. Селтиксе је предводио Џејсон Тејтум са 51 поеном, 13… »
Где је нестао ''МВП'' Ембид - Бостону мајсторица, Тејтуму рекорд!
Спортске.нет 15.05.2023
Кошаркаши Бостон Селтикса пласирали су се у полуфинале плеј-офа НБА лиге, односно у финале Источне конференције. Они су вечерас у мајсторици савладали Филаделфију са 112:88 и тако заказали двобој са Мајамијем у финалу… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро