Повезане вести

„Раскидала сам са једним дечком, а већ сам била у вези са другим“: Гоца Тржан открила тајне из свог живота

„Раскидала сам са једним дечком, а већ сам била у вези са другим“: Гоца Тржан открила тајне из свог живота

Нова 15.05.2023
Гоца Тржан открила је многе детаље о својим претходним везама. Певачица се дотакла и тога колико су њене песме сличне стварним дешавањима из њеног живота. „Не могу себе да сведем на једну песму. У много песама је уграђено… »
"Раскидала сам с једним дечком, а већ била у вези с другим": Гоца Тржан отворено признала - ове песме описују њен живот

"Раскидала сам с једним дечком, а већ била у вези с другим": Гоца Тржан отворено признала - ове песме описују њен живот

Мондо 15.05.2023
Гоца Тржан је открила који хитови које је снимила у каријери описују њене животне ситуације и проговорила о томе каква је заправо. Гоца Тржан је открила који хитови које је снимила у каријери описују њене животне ситуације и… »
Раскидала сам са једним дечком, а већ била у вези са другим: Гоца Тржан евоцирала успомене и открила позадину својих песама!

Раскидала сам са једним дечком, а већ била у вези са другим: Гоца Тржан евоцирала успомене и открила позадину својих песама!

Курир 15.05.2023
Гоца Тржан признала је јавно да је варала некадашњег партнера, а, како истиче, то се десило пре много година. Она је ово открила говорећи о животним ситуацијама кроз своје нумере. - Не могу себе да сведем на једну песму. У много… »

Вести дана »