Povezane vesti
Spasojević: Belivuk i Miljković su mi nudili da živim sa majkom u kući u Ritopeku
Sandžak haber 15.05.2023
BEOGRAD – Okrivljeni-saradnik Nikola Spasojević, odgovarajući na pitanja Vlade Draganića, optuženog pripadnika organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, izjavio je da su mu vođe klana nudile da živi u kući u Ritopeku sa… »
Spasojević: Belivuk i Miljković su mi nudili da živim sa majkom u kući u Ritopeku
IndeksOnline 15.05.2023
BEOGRAD – Okrivljeni-saradnik Nikola Spasojević, odgovarajući na pitanja Vlade Draganića, optuženog pripadnika organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, izjavio je da su mu vođe klana nudile da živi u kući u Ritopeku sa… »
Spasojević iznosi šok informacije On tvrdi da su mu nudili da živi u Ritopeku: Mojoj majci bi platili odmor u banji kad im…
Alo 15.05.2023
U Specijalnom sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koja se krila iza navijačke grupe "Iz principa". Belivuku i njegovom klanu se na teret stavlja sedam ubistava, trgovina drogom, nezakonito… »
Danas se nastavlja suđenja grupi Belivuka i Miljkovića
IndeksOnline 15.05.2023
BEOGRAD – U Specijalnom sudu u Beogradu danas bi trebalo da se nastavi suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji se potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nedozvoljeno… »
Danas se nastavlja suđenja grupi Belivuka i Miljkovića
Sandžak haber 15.05.2023
Beograd, 21. februara 2023 – Pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovica dovedeni su u Specijalni sud u Beogradu BEOGRAD – U Specijalnom sudu u Beogradu danas bi trebalo da se nastavi suđenje pripadnicima organizovane… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 4 satijoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Predsednica Skupštine Novog Sada: Predat zahtev za razrešenje uhapšenog v.d. direktora JGSP
Danas pre 7 satijoš 2 povezane