Povezane vesti
Otkriveno ko je mladić koji je upucan u Zemunu: Beogradska policija traga za napadačem
Nova 15.05.2023
Policija u Beogradu traga za muškarcem koji je u nedelju upucao Nikolu B. (21) u Zemunu. On je primljen u bolnicu, ali je inspektorima rekao da ne znam ko je na njega pucao niti zna motiv. Kako saznaje Telegraf, on je ranjen u nogu. Istraga je u toku… »
Muškarac ranjen u pucnjavi u Zemunu, policija traga za napadačem
N1 Info 15.05.2023
Policija u Beogradu traga za muškarcem koji je u nedelju upucao Nikolu B. (21) u Zemunu, javlja "Telegraf.rs". On je primljen u bolnicu, ali je inspektorima rekao da ne zna ko je na njega pucao niti zna motiv. Prema navodima portala, on je ranjen u nogu… »
Zemunac upucan u nogu: Policiji rekao da ne zna ko ga je i zašto ranio, za napadačem se traga
Blic 15.05.2023
Policija u Beogradu traga za muškarcem koji je u nedelju upucao Nikolu B. (21) u Zemunu. On je primljen u bolnicu, ali je inspektorima rekao da ne zna ko je na njega pucao niti zna motiv, saznaje "Telegraf.rs". Kako prenose mediji, on je ranjen u nogu… »
Otkrivamo ko je muškarac upucan u Zemunu: Potraga za napadačem
Telegraf 15.05.2023
Istraga je u toku. Policija u Beogradu traga za muškarcem koji je u nedelju upucao Nikolu B. (21) u Zemunu, saznaje "Telegraf.rs". On je primljen u bolnicu, ali je inspektorima rekao da ne znam ko je na njega pucao niti zna motiv. Kako saznajemo, on je… »
Vesti dana »
Borba sa vatrenom stihijom u Srbiji: "Super puma" gasi na Stolovima, požar van kontrole zbog vetra, u Deliblatskoj peščari mirnije, gori i borova šuma na Zlatiboru
Blic pre 1 satjoš 57 povezanih
Virus Zapadnog Nila se širi Srbijom: Kod skoro svih obolelih razvio se težak oblik, ovo su simptomi za uzbunu
B92 pre 34 minutajoš 33 povezane
Fiskalni savet upozorava: Država deli skoro 100 milijardi građanima, a to bi moglo dodatno da podstakne inflaciju
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 35 povezanih
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona mrtva za nju
Blic pre 39 minutajoš 27 povezanih
RIK raspisao javnu nabavku po hitnom postupku - nabavka 30.000 paravana za izbore
N1 Info pre 14 minutajoš 21 povezana