Povezane vesti
"Rusija nema interesa za mirno rešenje": Zaracin: Možda još nema dogovora oko ZSO, ali postoje koncepti, nije više…
Blic 15.05.2023
Povodom nedavnog produžavanja mandata nemačkog Bundesvera na Kosovu, list Velt je objavio intervju sa Manuelom Zaracinom. Specijalni izaslanik nemačke vlade za Zapadni Balkan govorio je o dijalogu Beograda i Prištine, ali pre svega o uticaju Rusije u… »
Saracin: Prvi put postoje koncepti kako da se pomire srpski i interesi Prištine
Euronews 15.05.2023
Izaslanik nemačke vlade za Zapadni Balkan Manuel Saracin smatra da sada prvi put postoje koncepti na stolu o tome kako bi srpski interesi s jedne i, kako je naveo, "sposobnost Kosova da deluje kao država", s druge strane, mogli da se pomire. Saracin je… »
Saracin: Proruska propaganda Srbiju sve više udaljava od Evrope
N1 Info 15.05.2023
„Mene prijateljstvo Srba i Nemačke na ekonomskom planu ne brine, ali od raspoloženja stanovništva i spoljne politike zemlje me boli glava“, kaže za list „Velt“ izaslanik nemačke vlade za Zapadni Balkan Manuel Saracin, piše Dojče vele… »
„Rusija na Balkanu kao ‘Šredingerova mačka'“: Saracin smatra da proruska propaganda Srbiju sve više udaljava od Evrope
Danas 15.05.2023
„Mene prijateljstvo Srba i Nemačke na ekonomskom planu ne brine, ali od raspoloženja stanovništva i spoljne politike zemlje me boli glava“, kaže za list „Velt“ izaslanik nemačke vlade za Zapadni Balkan Manuel Saracin. Povodom nedavnog… »
„Proruska propaganda Srbiju sve više udaljava od Evrope“
Dojče vele 15.05.2023
„Mene prijateljstvo Srba i Nemačke na ekonomskom planu ne brine, ali od raspoloženja stanovništva i spoljne politike zemlje me boli glava“, kaže za list „Velt“ izaslanik nemačke vlade za Zapadni Balkan Manuel Saracin. Povodom nedavnog… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 4 satijoš 2 povezane