Povezane vesti
Dodik se proglasio nacionalnim blagom: Ozbiljno kažem, ne mogu me ni klonirati ni patentirati! Javnost u neverici zbog šok…
Kurir 15.05.2023
"Mislim da sam nacionalno bogatstvo Srba i Republike Srpske", upravo ova izjava Milorada Dodika izazvala je polemiku koju je otvorio sam predsednik Srpske i prvi čovek SNSD, a koju je javnost dočekala sa nevericom Mnogi su se upitali da li je Dodik… »
Dodik: Mislim da sam ja nacionalno blago Srba i Republike Srpske
Danas 15.05.2023
Predsednik RS Milorad Dodik (SNSD) sebe smatra nacionalnim blagom Srba i Republike Srpske. I to je javno izjavio na RTRS-u. „Mislim da sam nacionalno bogatstvo Srba i Republike Srpske. Mislim… I nisam uobražen, nisam uobražen. Ozbiljan sam. Ne mogu da se… »
Ne, ovo nije šala. Ovo se stvarno dogodilo. Milorad Dodik je sebe proglasio nacionalnim blagom Srba i Srpske VIDEO
Nova 15.05.2023
Da li je Milorad Dodik nacionalno blago Srba i Republike Srpske – tema je koju je otvorio upravo predsednik Srpske i prvi čovek SNSD, a koju je javnost dočekala sa nevericom. Izjava kako je upravo on nacionalno bogatstvo Srba i Republike Srpske izazvala… »
VIDEO Dodik o sebi: Ja sam nacionalno blago Srba i Republike Srpske
Radio 021 15.05.2023
Da li je Milorad Dodik nacionalno blago Srba i Republike Srpske - tema je koju je otvorio upravo predsednik Srpske i prvi čovek SNSD. "Mislim da sam nacionalno bogatstvo Srba i Republike Srpske. Ja mislim... i nisam umišljen. Ozbiljno vam kažem. Ne može… »
"Ne može se mene ni klonirati, ni patentirati": Dodik se proglasio nacionalnim blagom Srba i Srpske, izazvao žestoku raspravu…
Blic 15.05.2023
Da li je Milorad Dodik nacionalno blago Srba i Republike Srpske – tema je koju je otvorio upravo predsednik Srpske i prvi čovek SNSD, a koju je javnost dočekala sa nevericom. Izjava kako je upravo on nacionalno bogatstvo Srba i Republike Srpske izazvala… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 26 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 44 povezane
Međunarodna nevladina organizacija Srbiju svrstala u kategoriju „pod represijom“
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih