Повезане вести

Додик се прогласио националним благом: Озбиљно кажем, не могу ме ни клонирати ни патентирати! Јавност у неверици због шок…

Додик се прогласио националним благом: Озбиљно кажем, не могу ме ни клонирати ни патентирати! Јавност у неверици због шок…

Курир 15.05.2023
"Мислим да сам национално богатство Срба и Републике Српске", управо ова изјава Милорада Додика изазвала је полемику коју је отворио сам председник Српске и први човек СНСД, а коју је јавност дочекала са неверицом Многи су се… »
Додик: Мислим да сам ја национално благо Срба и Републике Српске

Додик: Мислим да сам ја национално благо Срба и Републике Српске

Данас 15.05.2023
Председник РС Милорад Додик (СНСД) себе сматра националним благом Срба и Републике Српске. И то је јавно изјавио на РТРС-у. „Мислим да сам национално богатство Срба и Републике Српске. Мислим… И нисам уображен, нисам уображен… »
Не, ово није шала. Ово се стварно догодило. Милорад Додик је себе прогласио националним благом Срба и Српске ВИДЕО

Не, ово није шала. Ово се стварно догодило. Милорад Додик је себе прогласио националним благом Срба и Српске ВИДЕО

Нова 15.05.2023
Да ли је Милорад Додик национално благо Срба и Републике Српске – тема је коју је отворио управо председник Српске и први човек СНСД, а коју је јавност дочекала са неверицом. Изјава како је управо он национално богатство Срба и… »
ВИДЕО Додик о себи: Ја сам национално благо Срба и Републике Српске

ВИДЕО Додик о себи: Ја сам национално благо Срба и Републике Српске

Радио 021 15.05.2023
Да ли је Милорад Додик национално благо Срба и Републике Српске - тема је коју је отворио управо председник Српске и први човек СНСД. "Мислим да сам национално богатство Срба и Републике Српске. Ја мислим... и нисам умишљен… »
"Не може се мене ни клонирати, ни патентирати": Додик се прогласио националним благом Срба и Српске, изазвао жестоку расправу…

"Не може се мене ни клонирати, ни патентирати": Додик се прогласио националним благом Срба и Српске, изазвао жестоку расправу…

Блиц 15.05.2023
Да ли је Милорад Додик национално благо Срба и Републике Српске – тема је коју је отворио управо председник Српске и први човек СНСД, а коју је јавност дочекала са неверицом. Изјава како је управо он национално богатство Срба и… »

Вести дана »