Povezane vesti
Osmogodišnjaka i nekoliko njegovih vršnjaka u Podgorici napala grupa srednjoškolaca
Glas Amerike 15.05.2023
PODGORICA - Osmogodišnji dječak i nekoliko njegovih vršnjaka povrijeđeni su kada je na njih nasrnula grupa srednjoškolaca uključujući i dvije djevojke na sportskom terenu u dijelu Podgorice saopštio je Portal Roditelji.me. Iz policije su Glasu Amerike… »
Grupa mladića povredila osmogodišnjeg dečaka i njegove drugare
Politika 15.05.2023
PODGORICA – Osmogodišnji dečak i nekoliko njegovih vršnjaka povređeni su u petak popodne, kada je na njih nasrnula grupa mladića i devojaka na sportskom terenu u Podgorici. Prema nezvaničnim informacijama portala Roditelji.me, mladići, od kojih su… »
Mladići napali decu na sportskom terenu u Podgorici: Nekoliko dečaka povređeno
Telegraf 15.05.2023
Slučaj je prijavljen policiji. Osmogodišnji dečak i nekoliko njegovih vršnjaka povređeni su u petak popodne, kada je na njih nasrnula grupa mladića i devojaka na sportskom terenu u Podgorici. Prema nezvaničnim informacijama portala Roditelji.me, mladići… »
Vesti dana »

„Doveli su ga na sam kraj sahrane, vezanog, sa tri policajca“: Student priča da je Bogdanu u poslednjem trenutku rečeno da može na očev ispraćaj
Nova pre 17 minutajoš 22 povezane

Pogledajte kako Srbin puca na policiju u Beču: Ubio ženu, ranio ćerku, otvorio vatru na policiju kada su došli da ga hapse, pa se ubio u „mercedesu“ VIDEO
Nova pre 3 satajoš 26 povezanih

Čubrilo dao prognozu za naredne dane: Na mraz baš nismo računali, a od ovog datuma definitivno prelazimo na jesenji režim
Nova pre 4 satijoš 34 povezane