Povezane vesti
Osmogodišnjaka i nekoliko njegovih vršnjaka u Podgorici napala grupa srednjoškolaca
Glas Amerike 15.05.2023
PODGORICA - Osmogodišnji dječak i nekoliko njegovih vršnjaka povrijeđeni su kada je na njih nasrnula grupa srednjoškolaca uključujući i dvije djevojke na sportskom terenu u dijelu Podgorice saopštio je Portal Roditelji.me. Iz policije su Glasu… »
Grupa mladića povredila osmogodišnjeg dečaka i njegove drugare
Politika 15.05.2023
PODGORICA – Osmogodišnji dečak i nekoliko njegovih vršnjaka povređeni su u petak popodne, kada je na njih nasrnula grupa mladića i devojaka na sportskom terenu u Podgorici. Prema nezvaničnim informacijama portala Roditelji.me, mladići, od kojih… »
Mladići napali decu na sportskom terenu u Podgorici: Nekoliko dečaka povređeno
Telegraf 15.05.2023
Slučaj je prijavljen policiji. Osmogodišnji dečak i nekoliko njegovih vršnjaka povređeni su u petak popodne, kada je na njih nasrnula grupa mladića i devojaka na sportskom terenu u Podgorici. Prema nezvaničnim informacijama portala Roditelji.me… »
Vesti dana »
"Pokušavate da nađete loše u našoj igri?": Sferopulos uzvratio novinaru na pitanje o Zvezdinom napadu
Mondo pre 2 satajoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 2 satajoš 1 povezana
Pratio maloletnicu, pa joj tražio da krene sa njim: Uhapšen muškarac (38) u Borči zbog proganjanja devojčice
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 5 satijoš 1 povezana