Povezane vesti
Bojan Pajtić u Utisku nedelje: Užasnut sam što je vaspitač osumnjičen za pedofiliju zaposlen preko stranke
Danas 15.05.2023
Profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajtić rekao je da je zastrašujuće što se predsednik, premijerka i ministar „klibere“ sedam dana nakon što je u Srbiji ubijeno 17 ljudi. On se osvrnuo na slučaj iz Odžaka, odnosno na vaspitača koji je… »
Pajtić: Vaspitač koji je uhapšen zbog pedofilije posao dobio zbog članstva u SNS
N1 Info 15.05.2023
Profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajtić rekao je da je zastrašujuće što se predsednik, premijerka i ministar "klibere" sedam dana nakon što je u Srbiji ubijeno 17 ljudi. On se osvrnuo na slučaj iz Odžaka, odnosno na vaspitača koji je… »
Pajtić potresen užasom u Odžacima: „Vaspitač koji je uhapšen zbog pedofilije posao dobio zbog članske karte SNS“ VIDEO…
Nova 15.05.2023
Profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajtić rekao je da je zastrašujuće što se predsednik, premijerka i ministar "klibere" sedam dana nakon što je u Srbiji ubijeno 17 ljudi. On se osvrnuo na slučaj iz Odžaka, odnosno na vaspitača koji je… »
Vesti dana »

"Izgubio sam kontrolu, bio sam u nesvesnom stanju": Prvi intervju Darka Lazića nakon jezivog udesa, testiran na alkohol i narkotike (video)
Blic pre 6 minutajoš 66 povezanih

Promenljivo oblačno i svežije, uz košavu i kratkotrajnu kišu
Glas Zaječara pre 51 minutajoš 23 povezane

Đurić sa Lavrovom u Njujorku: Srbija opredeljena za jačanje saradnje sa Rusijom
RTV pre 16 minutajoš 16 povezanih

Eskalatorgejt i „trostruka sabotaža“ – Tramp besan zbog tehničkih problema u UN
RTS pre 36 minutajoš 13 povezanih