Повезане вести

Политичар брутално претукао супругу, свастику, ташту и таста: Ухапшен одборник Уједињене Српске у Станарима због тешких…

Политичар брутално претукао супругу, свастику, ташту и таста: Ухапшен одборник Уједињене Српске у Станарима због тешких…

Курир 15.05.2023
Одборник Уједињене Српске у Станарима Бранислав Бјеличић ухапшен је због сумње да је брутално претукао своју супругу, свастику, ташту и таста и нанео им тешке повреде. Овај стравични напад се десио пред очима Браниславове… »
"Напала ме је породица моје жене, бранио сам се" Одборник, приведен због језивог породичног насиља, срамно се правда…

"Напала ме је породица моје жене, бранио сам се" Одборник, приведен због језивог породичног насиља, срамно се правда…

Блиц 15.05.2023
Бранислав Бјеличић. сада већ бивши одборник Уједињене Српске у Станарима, који је ухапшен због сумње да је брутално претукао своју супругу, свастику, таста и ташту и нанео им тешке повреде огласио се након што је пуштен из… »
"Сви смо лежали у крви, када год би неко покушао да устане, он би наставио да удара" Помахнитали одборник брутално претукао…

"Сви смо лежали у крви, када год би неко покушао да устане, он би наставио да удара" Помахнитали одборник брутално претукао…

Блиц 15.05.2023
Одборник Уједињене Српске у Станарима Бранислав Бјеличић ухапшен је због сумње да је брутално претукао своју супругу, свастику, ташту и таста и нанео им тешке повреде, сазнаје Српскаинфо. Овај стравични напад се десио пред… »

Вести дана »