Povezane vesti
Ovo je košmar, ne znam odakle da krenem: Gledaoci se preznojavali dok su pokušavali da reše ovaj pretežak zadatak iz slagalice!…
Kurir 15.05.2023
Kviz Slagalica veoma je popularan, a zadatke koji se pojavljuju mnogi pokušavaju da reše sami. Ipak u prethodnoj epizodi pojavio se zadatak koji je izazvao veliku pažnju, a koji malo ko zna da reši. - Ženski srodnici u srpskim rodbinskim odnosima -… »
Ovo je košmar, ne znam odakle da krenem: Zadatak iz "Slagalice" namučio takmičare i gledaoci se preznojavali da ovo reše
Blic 15.05.2023
Najlakša pitanja su obično i trik pitanja reći će vam svaki kvizoman, a baš to se desilo u jednoj od epizda Slagalice kada je igra je u spajalicama zadatak bio da se spoje i objasne rodbinske veze i odnosi. "Vadite papire, kontrolni", piše jedan tviteraš… »
Vesti dana »

Vlada ukida pojedine odluke, profesori ne odustaju od protesta na raskrsnici
Nova pre 5 satijoš 15 povezanih

Dragana Rašić: Vlast je krala glasove na svih 69 biračkih mesta u Zaječaru
Glas Zaječara pre 1 satjoš 22 povezane

„Ako mislite da ćete ovako da me zaustavite, varate se“: Oglasio se pretučeni Aleksandar Jovanov, mladić koji je na štakama pešačio sa studentima po Srbiji
Nova pre 2 satajoš 11 povezanih

Petković: Presuda suda o zabrani srpske zastave pokazuje fašističko lice režima Aljbina Kurtija
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih