Povezane vesti
Sledi još nekoliko nestabilnih dana u Srbiji, sem kiše biće i nepogoda: Meteorolog ima loše vesti za sve koji čekaju sunce!…
Kurir 15.05.2023
Toplo vreme veće smo zaboravili, iako se približavamo junu. Ali, sem kiše, tokom narednih dana možemo da očekujemo i vremenske nepogode. To samo znači da ćemo se dodatno smrzavati po stanovima u Beogradu, pa se svima savetuje da spreme grejalice. Pod… »
Do 20.: Maja nema proleća Nestabilno vreme sa pljuskovima, a za tri dana stiže zahlađenje! Meteorolog Čubrilo ukazao na ovu…
Blic 15.05.2023
Narednih dana se očekuje vrlo nestabilno vreme uz kišu, grmljavinske pljuskove i lokalne nepogode, a oko 18. maja je moguće prolazno zahlađenje, najavio je meteorolog Marko Čubrilo. Prema njegovim proračunima posle 20. maja i do blizu kraja meseca uz… »
Vesti dana »

U Novom Sadu počeo protest ispred Rektorata, okupljanja i u drugim gradovima
RTV pre 26 minutajoš 29 povezanih

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 59 povezanih

Kusturica: Ovo će se pamtiti ceo život; Bjelica: Saigrači su me činili boljim
Sportski žurnal pre 51 minutajoš 31 povezana

Zelenski u Vašington vodi "tešku artiljeriju": Ovi lideri će prisustvovati sudbonosnom sastanku sa Trampom
Blic pre 26 minutajoš 202 povezane

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 4 satijoš 45 povezanih