Povezane vesti
Soroš demantovao glasine da je preminuo: „Živ sam i zdrav“
N1 Info 15.05.2023
Američki biznismen Džordž Soroš oglasio se na Tviter kanalu, negirajući glasine da je preminuo, koje su od prošle noći ušle u trending na ovoj društvenoj mreži. Glasina da je milijarder (92) preminuo je počela na stranici Politics For All Ireland, koja… »
Soroš demantovao glasine da je preminuo, oglasio se na Tviteru: „Živ sam i zdrav“
Nova 15.05.2023
Američki biznismen Džordž Soroš oglasio se na Tviter kanalu, negirajući glasine da je preminuo, koje su od prošle noći ušle u trending na ovoj društvenoj mreži. Glasina da je milijarder (92) preminuo je počela na stranici Politics For All Ireland, koja… »
Džordž Soroš demantovao glasine da je preminuo: "Živ sam i zdrav"
Radio 021 15.05.2023
Američki biznismen Džordž Soroš oglasio se na Tviteru, negirajući glasine da je preminuo, koje su od prošle noći ušle u trending na toj društvenoj mreži. Glasina da je milijarder (92) preminuo krenula je sa stranica Politics for all Ireland, koja je… »
Vesti dana »

Republički hidrometeorološki zavod upozorava građane na velike temperature
Niške vesti pre 1 satjoš 31 povezana

Protesti u Srbiji: Jutros mirno kod Filozofskog u Novom Sadu, najavljeno novo okupljanje
NIN pre 45 minutajoš 22 povezane

Iga Švjontek pobedom na US Openu u Njujorku postavila novi rekord
Vesti online pre 34 minutajoš 60 povezanih

Milan Gurović pred evrobasket: „Ovo je za nas zicer“ vladan Milojević o incidentu na kipru: „Biće podneta žalba UEFA“
Hot sport pre 20 minutajoš 25 povezanih