Povezane vesti
Soroš demantovao glasine da je preminuo: „Živ sam i zdrav“
N1 Info 15.05.2023
Američki biznismen Džordž Soroš oglasio se na Tviter kanalu, negirajući glasine da je preminuo, koje su od prošle noći ušle u trending na ovoj društvenoj mreži. Glasina da je milijarder (92) preminuo je počela na stranici Politics For All Ireland, koja… »
Soroš demantovao glasine da je preminuo, oglasio se na Tviteru: „Živ sam i zdrav“
Nova 15.05.2023
Američki biznismen Džordž Soroš oglasio se na Tviter kanalu, negirajući glasine da je preminuo, koje su od prošle noći ušle u trending na ovoj društvenoj mreži. Glasina da je milijarder (92) preminuo je počela na stranici Politics For All Ireland, koja… »
Džordž Soroš demantovao glasine da je preminuo: "Živ sam i zdrav"
Radio 021 15.05.2023
Američki biznismen Džordž Soroš oglasio se na Tviteru, negirajući glasine da je preminuo, koje su od prošle noći ušle u trending na toj društvenoj mreži. Glasina da je milijarder (92) preminuo krenula je sa stranica Politics for all Ireland, koja je… »
Vesti dana »
Izricanje presude Hašimu Tačiju: Dan odluke za bivše vođe OVK u Hagu, tužilaštvo traži ukupno 180 godina robije
Mondo pre 33 minutajoš 28 povezanih
Na manjinskoj listi Rasima Ljajića 12 južnjaka, Vranjanci najzastupljeniji
Južne vesti pre 34 minutajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Beta pre 39 minutajoš 21 povezana
Troje mrtvih u Los Anđelesu, srušio se helikopter u kojem je bila ekipa NBS-ja (FOTO)
N1 Info pre 18 minutajoš 13 povezanih