Povezane vesti
Soroš demantovao glasine da je preminuo: „Živ sam i zdrav“
N1 Info 15.05.2023
Američki biznismen Džordž Soroš oglasio se na Tviter kanalu, negirajući glasine da je preminuo, koje su od prošle noći ušle u trending na ovoj društvenoj mreži. Glasina da je milijarder (92) preminuo je počela na stranici Politics For All… »
Soroš demantovao glasine da je preminuo, oglasio se na Tviteru: „Živ sam i zdrav“
Nova 15.05.2023
Američki biznismen Džordž Soroš oglasio se na Tviter kanalu, negirajući glasine da je preminuo, koje su od prošle noći ušle u trending na ovoj društvenoj mreži. Glasina da je milijarder (92) preminuo je počela na stranici Politics For All… »
Džordž Soroš demantovao glasine da je preminuo: "Živ sam i zdrav"
Radio 021 15.05.2023
Američki biznismen Džordž Soroš oglasio se na Tviteru, negirajući glasine da je preminuo, koje su od prošle noći ušle u trending na toj društvenoj mreži. Glasina da je milijarder (92) preminuo krenula je sa stranica Politics for all Ireland… »
Vesti dana »

"Samo jedan pacijent napravio pomak" Oglasio se hirurg sa VMA: Evo u kakvom stanju su povređeni u diskoteci u Kočanima
Kurir pre 30 minutajoš 19 povezanih

Zastrašujući ruski napad na ukrajinski grad od 200.000 ljudi, gorele zgrade: „Najveći udar tokom poslednjih nekoliko godina!“
Nova pre 54 minutajoš 12 povezanih

Veliki protesti u Turskoj posle hapšenja gradonačelnika Istanbula, najvećeg Erdoganovog rivala
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih

Rute: Sa Vučićem o daljem jačanju odnosa NATO i Srbije i očuvanju bezbednosti na Balkanu
N1 Info pre 2 satajoš 8 povezanih